Eski kasa Aveo'dan bahsettiğimi önceki mesajlara bakarak da anlayabilirdin. Tabi konu laf sokmak olunca algı yapmak insanın işine geliyor. Sen de haklısın, yapabildiğin tek şey bu olduğu için kızamıyorum
Dünyayı çözmüşsün, buradan markalara icazet veriyorsun, yazık kaçırmışlar senin gibi dahi bir insanı..Başında sen olsan Honda TR'den çekilmez, Chevrolet satışa devam eder Vag da batardı. Honda başlığının altında başka markaya nefret kusan boş adamın tekisin. Az ötede oyna da çamurla kirletme buraları...
Hadi bas şikayet butonuna
Admin arkadaşlar bu adama bir uyarı engel vs verilmiyor mu? Ben söylediğimde 2 uyarı puanı 10 gün uzaklaştırma vs ... Neden yanlı davranıyorsunuz? Bu tip versiyonlar her istediğini söyleyebilecek istediği kelime ile dalgasını geçecek benim gibileri sürüye uymadığı için dışlanacak... Arkadaşım; çocuk çocuk konuşup her yorumumun altına ne yaparım da yandaşlarımı alıp da dalgaya çekerim diye uğraşma.. Ergen misin yoksa rol mu yapıyorsun?İnsan ol diyeceğim ama zorlanırsın diye istemiyorum..Evet kardeşim vw i sevmiyorum. Bunda doğru önerilerim de var. Kendi uydurduğum şeyler değil. Alfonso ya saygımdan daha fazla uzatmıyorum ama başka konuda görüşmek isterim..