Öncelikle herkese merhaba.Araç bu nedir ne değildir bilgisi olanların yardımına ihtiyacım var.İlk aracım olacak ve açıkçası araçlardan anlayan biriside değilim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Beklentilerinizi, kriterlerinizi tam belirtirseniz ona göre öneride bulunabiliriz.Maalesef araç kalkmış yayından birazda şaibeli duruyordu 55 bin ₺ ye kadar araç öneriniz olur mu bir an önce almam gerekiyor
fiat bravo 1.6 multijet ya da punto evoMaalesef araç kalkmış yayından birazda şaibeli duruyordu 55 bin ₺ ye kadar araç öneriniz olur mu bir an önce almam gerekiyor
1248cc oluyor bunlar, ayrıca opellere verilenler 75hp yerine 90hp lik 6 ileri olanlar. Arabadan bağımsız olarak bu motor şanzıman kombinasyonunu ben de öneririmKilometre yüksek ama 1.3 multijet ömürlük motordur, bakılırsa bir şey olmaz. Söylenildiği gibi hatasızsa ikinci elde anında satarsınız, bizim millet hatasız aracı sever.
Kullanmadım ama Astra H için sürüşü en keyifli Astra denir hep. Yanlış görmüyorsam CC ve karartmalı dikizde var, benim için en gerekli iki donanım açıkçası. Hem az yakar çok gezersiniz hem de sürdüğünüzden keyif alırsınız.
Hacim 1298 falandı sanırım, 1300 cc altı vergi dilimine giriyor; yıllık 350 lira da mtv'den kârı var.
Far sensörü,yağmur sensörü,cc,karartmalı dikiz,8 hava yastığı,park sensörü vs hepsi var. Tek sunroof eklememişler 2010 ve sonrasında olan H kasalaraKilometre yüksek ama 1.3 multijet ömürlük motordur, bakılırsa bir şey olmaz. Söylenildiği gibi hatasızsa ikinci elde anında satarsınız, bizim millet hatasız aracı sever.
Kullanmadım ama Astra H için sürüşü en keyifli Astra denir hep. Yanlış görmüyorsam CC ve karartmalı dikizde var, benim için en gerekli iki donanım açıkçası. Hem az yakar çok gezersiniz hem de sürdüğünüzden keyif alırsınız.
Hacim 1298 falandı sanırım, 1300 cc altı vergi dilimine giriyor; yıllık 350 lira da mtv'den kârı var.
O kadar dolu olduğunu bilmiyordum. O zaman kesin alınmalı.Far sensörü,yağmur sensörü,cc,karartmalı dikiz,8 hava yastığı,park sensörü vs hepsi var. Tek sunroof eklememişler 2010 ve sonrasında olan H kasalaraMtv'si 6 aylık 188tl.
Boya atması bir şey değil de fotoğraflarda expertiz raporu paylaşılmış ama oradaki plaka 16 NVZ .. gözüküyor. Acaba bir önceki sahibinden alırken yapılan expertiz mi ? İyi niyetli düşünmek istedimFiesta Kum rengi.İlan No: 782287850
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-fiesta-kum-rengi-782287850/detay
Arkadaşlar birde bu araca bakar mısınız temiz gözüküyor önde hafif boya kalkması var sadece. Ruhsatın fotosunu istedim sahibinden Titanium XP paket yazıyor. X anladım da XP nedir bilen var mı?
55 e malesef bulunmuyor 2013 trend. Sizce 2012 titanium mu 2013 trend miBende var 1.5 tdci. Gayet memnunum (tabi benimkinin arızası var, henüz çözemedim.) Kullanımı kolay, eğlenceli bir araba. 55 bin e trend 2013 2014 bulabilirsin diye düşünüyorum. Eğer başka sorun olursa sorabilirsin. 2 sene 2012 1.4 tdci, son 6 ay da 2013 1.5 tdci firsta kullanıyorum.
Araç güzel gibi, güzel bi expertize baktırmak lazım.55 e malesef bulunmuyor 2013 trend. Sizce 2012 titanium mu 2013 trend mi
783701062 bu araca ne diyorsunuz ön kaput değişik ama şaselerde işlem yokmuş