biraz ağır konuşacam ama bizim milletimiz altında ne araç olursa olsun kendini yolun, kaldırımın sahibi sanıyor galiba. acaba ülkemizde ehliyet almak bu kadar kolay mı? diye düşünmeme sebeb oldu gördüğüm olaylar şimdi asıl konumuza gelelim kimi insanlar var kapalı otopark ve normal site giriş-çıkış kapısının önüne direk bırakıp gidiyorlar (siteden araba çıkmak isterse çıkamaz illaki kornaya basıp park eden insanı beklemek zorunda kalacak) hiç umurlarında olmuyor veya yayaların yürüme yolu olan kaldırıma öylesine park edip gidiyorlar hadi kendimi geçtim ben yola inip kenardan yürür tekrar kaldırıma çıkabilirim ama engelli olan insanları hiç düşünen yok herkes büyük abi-abla reis gibi tavırlarda takılıyorlar kimsenin başkasına saygısı kalmamış. 2. bir olay trafikte çok çok denk gelinen 2 şeritli şehir içi 70 hız olan yolda öndeki arabanın tamponuna yapışıp öndeki daha sola geçmeden hızlı bir şekilde sıfıra sıfır geçiyorlar sanki altlarında güçlü bir araba varda yol istiyorlar her zaman bu olaylar karşısında neyse boşver diyip sakin kalmaya çalışıyoruz ama gerçekten trafikte olmayı hak etmeyen insanların olduğunu düşünüyorum eğer bir insan başkalarını düşünmeden saygısız bir şekilde araba kullanıyorsa bunun ağır cezaları olmalı. kimi kadınlar ve adamlar var çok güzel araba kullanıp, park ediyorlar ve bakıyorlar arabanın çevresine yolu veya kaldırımı engelliyor muyum diye böyle insanlar keşke çoğalsa. bazı insanlarda oturduğu sitenin otoparkında komşularını düşünmeden park ediyorlar ben araçtan çıkayımda yandaki adam nasıl girerse girsin. sizce trafikte saygı nasıl gelişir sizce ne gibi uygulamalar olmalı veya yapılmalı .
Son düzenleme: