Karda Kaldık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Porsche
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok çamurlukta hiçbişey yok ama kaput yerinden oynamış gibi, böbrekler, tampon ve 1 farın camı değişecek mecbur.
otoparkta birisi çarpıp kaçmıştı benim arabama ön farın camı catlak ama su almıyor içeri, borusana dedim şu cama bir el atın.Adam cam kelimesini hayatında ilk defa duymuşcasına abi bizde o iş olmuyor yenisi takılır anca komple dedi, takma sen kaskodan alırız dedi, peki dedim güzel kardeşim kaç lira yazacak 3300 eurocuk dedi kendisi.Çalıştırdım çıktım borusandan.

Neden değişmediğiyle ilgili pek bir fikrim yok açıkçası, başıma gelmediği için araştırmadım, ama hep duyduğum farın tamamının değiştiği. Xenon olmasıyla alakalı bir durum sanıyorum.
Sanayide vs araştırdım öyle bir parça bulamadım. Sanırım üretimi yok yada kimse getirmemiş ama ben de çatlak çatlak geziyorum.

2 haftamı kış lastiği mevzusuna harcadım kafa yaktım. Michelin ise zaten direk Nokian tercih edin. Contiyle Nokian arasında kalsaydınız tamam da..
Aslında şu an Passat'da Michelin kıllanıyoruz ve baya memnunuz. Pirelli Sottozero'da düşünmüyor değilim. Continental hiç düşünmedim ya.

Aslında şu an Passat'da Michelin kıllanıyoruz ve baya memnunuz. Pirelli Sottozero'da düşünmüyor değilim. Continental hiç düşünmedim ya.
Michelin tasarruf açısından Nokian ve Contiye göre çok zayıf kalan lastik. Yol tutuşu iyidir, hamuru çok yumuşaktır çabuk aşınır, sert darbelerde lastik özelliğini kaybeder çoğu kullanıcı Türkiye'de bu marka için böyle deneyimler elde etmiştir. Fakat onların da yol tutuş konusunda altta kalır performansları yok hatta daha da iyiler diyebilirim. Ha Michelin alınmaz mı tabi alınır ama almışken en azından 4-5 sene kullanacaksınız bu yüzden tasarrufu da düşünmek lazım diyorum ben.

Michelin tasarruf açısından Nokian ve Contiye göre çok zayıf kalan lastik. Yol tutuşu iyidir, hamuru çok yumuşaktır çabuk aşınır, sert darbelerde lastik özelliğini kaybeder çoğu kullanıcı Türkiye'de bu marka için böyle deneyimler elde etmiştir. Fakat onların da yol tutuş konusunda altta kalır performansları yok hatta daha da iyiler diyebilirim. Ha Michelin alınmaz mı tabi alınır ama almışken en azından 4-5 sene kullanacaksınız bu yüzden tasarrufu da düşünmek lazım diyorum ben.
Dogrudur Michelin'i biz 3 aydır kullanıyoruz şu an bi problem yok ama zaten 2 aya degişecek. Bize sanırım Nokian veya Continental yolu gözüktü çünkü uzun yıllar kullanıcaz. Peki sence hangisi daha konforludur?

Dogrudur Michelin'i biz 3 aydır kullanıyoruz şu an bi problem yok ama zaten 2 aya degişecek. Bize sanırım Nokian veya Continental yolu gözüktü çünkü uzun yıllar kullanıcaz. Peki sence hangisi daha konforludur?
Conti daha konforlu panpa. Nokianın hamuru Contiye göre çok az daha sert.

@gtepro Bizim arabanın birinin lastik ölçüleri 215 45 r18 kışlık lastik almaya kalktığımızda internette bile yoktu olanlarda tanesi 600tl falandı artık seneye alıcaz bulursak tabi..

@gtepro Bizim arabanın birinin lastik ölçüleri 215 45 r18 kışlık lastik almaya kalktığımızda internette bile yoktu olanlarda tanesi 600tl falandı artık seneye alıcaz bulursak tabi..
Valla bizim arabaya genelde var görüyorum çünkü bizim jantın aynısı tiguanlarda var kış lastiği. Bende fiyatlardan korkuyorum. Passat'ın michelin kiş lasrikleri 2800 e geliyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...