Koleksiyon oluşturmak İstediğiniz eşyalar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mehmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmet

Profesör
5,850
Ben Victorinox çakı, Zippo çakmak ve model araç koleksiyonu oluşturmak isterdim.Sizlerde bugüne kadar oluşturmuş olduğunuz ve oluşturmak istediğiniz koleksiyonları bu sohbet altında paylaşabilirsiniz..
Maksat muhabbet olsun dostlar:)

- Lego nun Star Wars serisi
- Film posterleri
- Birde sinema salonlarında film için yapılmış büyük karton maketleri toplayıp biriktirmek isterdim.:)

Zippo cakmak hastaligim vardir. Maddi imkanlar el verse ozel bir koleksiyon yapmak isterdim. Koleksiyon kivaminda olmasa da eski para biriktirmisligim vardir. 70'lerden 90'larin sonuna kadar olan bazi eski paralar hala mevcut elimde.

Pul koleksiyonum var(60'lardan başlar en eskileri), kolesiyonu ben toplamadım babamın eline geçmişti bir yerden, kaldı öyle bende. Geçen günlerde bir haber gördüm Amerikada bir pul koleksiyoneri çok eski bir pula tam hatırlamıyorum ama 1-2 milyon dolar paralar vermiş. Bizde nerde öyle şans :D
Onun haricinde model araba falan güzel olurdu.

Son düzenleme:
Pul koleksiyonum var(60'lardan başlar en eskileri), kolesiyonu ben toplamadım babamın eline geçmişti bir yerden, kaldı öyle bende. Geçen günlerde bir haber gördüm Amerikada bir pul koleksiyoneri çok eski bir pula tam hatırlamıyorum ama 1-2 milyon dolar paralar vermiş. Bizde nerde öyle şans :D
Onun haricinde model araba falan güzel olurdu.
İnternette satın hocam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...