Siparişi az önce verdim. Kargo süresi en geç 2 iş günü diyor hadi bakalım 

Kanka W,A,S,D varken onlara ihtiyacın oluyo mu ?Oyuncu adamsın sal gitsin bence.Bilgisayardan anlayan panpişler size sorum olacak.Annem bilgisayarın üstündeki kırıntıları alırken 2 tuşu süpürgenin içine çekiverdi nasıl oldu anlamadık valla yanımda süpürüyodu.Neyse bilgisayarcıda idaretenlik yaptırdım ve kardeşim kendince doktorculuk oynarken o tadilat gören tuşları kırmış maalesef.İnternette şöyle ürünlerden var fiyatı bana uygun gördü bunlardan alsam iş görür mü?
http://urun.gittigidiyor.com/bilgis...ApBh8P8HAQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
Ürün bu
Bu da tuşların fotosu![]()
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Hayırlı olsun knk. FreeDos geliyor bilgisayar çakma çukma ile uğraşma şurdan Key al çak W10'u gitsin.Siparişi az önce verdim. Kargo süresi en geç 2 iş günü diyor hadi bakalım![]()
Hayırlı olsun panpa.Güle Güle kullanman dileğiyle.Siparişi az önce verdim. Kargo süresi en geç 2 iş günü diyor hadi bakalım![]()
Eyvallah kanka. Ya bu windows işini nasıl yapayım. Attığın linkte key code mu satılıyor?Hayırlı olsun knk. FreeDos geliyor bilgisayar çakma çukma ile uğraşma şurdan Key al çak W10'u gitsin.
http://urun.n11.com/isletim-sistemi/windows-10-pro-oem-3264bit-P158758355?dil=TÜRKÇE&SÜRÜM=PRO&cid=604001&gclid=COrr-5v5uNQCFbgy0wodvgsNlg&gclsrc=aw.ds
Eyvallah panpa daha iyileri senin olsun inşHayırlı olsun panpa.Güle Güle kullanman dileğiyle.
Aynen knk. Ürün anahtarı veriyorlar sende internetten W10'u indirip kuruyorsun sonra etkinleştiriyorsun.Eyvallah kanka. Ya bu windows işini nasıl yapayım. Attığın linkte key code mu satılıyor?
Eyvallah panpa daha iyileri senin olsun inş![]()
Videolar çok iyiymiş panpa sağolasın bi de key code çözerim çiçek gibi olurAynen knk. Ürün anahtarı veriyorlar sende internetten W10'u indirip kuruyorsun sonra etkinleştiriyorsun.
Yaw biraz pc cahiliyim sorayim dedim biz kasa topladiğımızda da aynı yöntemle windows kurulumu yapabiliyor muyuz?Aynen knk. Ürün anahtarı veriyorlar sende internetten W10'u indirip kuruyorsun sonra etkinleştiriyorsun.
Aynı yöntem hocam.Yaw biraz pc cahiliyim sorayim dedim biz kasa topladiğımızda da aynı yöntemle windows kurulumu yapabiliyor muyuz?
Yapabilirsiniz de, kasada oem lisansı pek tavsiye etmiyorum. Neden derseniz, kasanın esprisi "daha sonra eskiyen parçayı sök - yenisini tak, gerektikçe upgrade yap" mantığı oluyor. En azından ben öyle düşünüyorum. Parça değişimleriyle daha sonra oem lisans bir noktadan sonra iptal olabilir.Yaw biraz pc cahiliyim sorayim dedim biz kasa topladiğımızda da aynı yöntemle windows kurulumu yapabiliyor muyuz?
Hayırlı olsunSiparişi az önce verdim. Kargo süresi en geç 2 iş günü diyor hadi bakalım![]()
Eyvallah hacım sağolasınHayırlı olsun.
Artık bunun şerefine forumda bir ETS 2 çekilişi yaparsın knkEyvallah hacım sağolasın![]()
Skdkdkdk daha steam hesabım yok ama sınavdan sonra bi konvoy yaparız :dArtık bunun şerefine forumda bir ETS 2 çekilişi yaparsın knk
Kutu açılımı isterükSiparişi verdikten 44 saat sonra makine elime ulaştı. Fotoğraflardakinin aynısı olduğu için fotoğraf eklemiyorumbeklediğimden büyük geldi kasa ve kafa yapan bir plastik kokusu var. Freedos olduğu için açtım press any key falan yazıyordu "he iyi çalışıyo" deyip kapattım jdkfkdkf. Şimdi şarja taktım batarya dolana kadar tutucam, yarın da babamın bilgisayar öğretmeni arkadaşıyla windows yüklicez. Plastik kalitesi iyi değil galiba pek anlamıyorum ama doblo'nun konsol plastiğine benziyor
![]()
klavyenin basma hissi iyi ama. İlk izlenimlerim bu kadar
![]()
Maşallah kardeşim çok hoş gözüküyor@bedirhan. Panpa senin için çektim bi kaç bi şey elimden geldiği kadarlaptop olunca neresini nasıl çekmem gerekiyo falan bilemedim bodoslama girdim
Kutudan da şaşırdığım bi tek flash bellek çıktı gerisi karton marton![]()
![]()
@bedirhan. Panpa senin için çektim bi kaç bi şey elimden geldiği kadarlaptop olunca neresini nasıl çekmem gerekiyo falan bilemedim bodoslama girdim
Kutudan da şaşırdığım bi tek flash bellek çıktı gerisi karton marton![]()
![]()