Konu Dışı: Monster Notebook Nasıl bilirsiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mustafa.e
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgisayardan anlayan panpişler size sorum olacak.Annem bilgisayarın üstündeki kırıntıları alırken 2 tuşu süpürgenin içine çekiverdi nasıl oldu anlamadık valla yanımda süpürüyodu.Neyse bilgisayarcıda idaretenlik yaptırdım ve kardeşim kendince doktorculuk oynarken o tadilat gören tuşları kırmış maalesef.İnternette şöyle ürünlerden var fiyatı bana uygun gördü bunlardan alsam iş görür mü?
http://urun.gittigidiyor.com/bilgis...ApBh8P8HAQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
Ürün bu
Bu da tuşların fotosu
741f42ea7a0b817fafc00d5e3b1f9913.jpg

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Kanka W,A,S,D varken onlara ihtiyacın oluyo mu ?Oyuncu adamsın sal gitsin bence.

Eyvallah kanka. Ya bu windows işini nasıl yapayım. Attığın linkte key code mu satılıyor?
Hayırlı olsun panpa.Güle Güle kullanman dileğiyle.
Eyvallah panpa daha iyileri senin olsun inş :)

Yaw biraz pc cahiliyim sorayim dedim biz kasa topladiğımızda da aynı yöntemle windows kurulumu yapabiliyor muyuz?
Yapabilirsiniz de, kasada oem lisansı pek tavsiye etmiyorum. Neden derseniz, kasanın esprisi "daha sonra eskiyen parçayı sök - yenisini tak, gerektikçe upgrade yap" mantığı oluyor. En azından ben öyle düşünüyorum. Parça değişimleriyle daha sonra oem lisans bir noktadan sonra iptal olabilir.

hayırlı olsun, geldiği zaman da tecrübelerini deneyimlerini vs aktarabilirsen sevinirim.

Siparişi verdikten 44 saat sonra makine elime ulaştı. Fotoğraflardakinin aynısı olduğu için fotoğraf eklemiyorum :D beklediğimden büyük geldi kasa ve kafa yapan bir plastik kokusu var. Freedos olduğu için açtım press any key falan yazıyordu "he iyi çalışıyo" deyip kapattım jdkfkdkf. Şimdi şarja taktım batarya dolana kadar tutucam, yarın da babamın bilgisayar öğretmeni arkadaşıyla windows yüklicez. Plastik kalitesi iyi değil galiba pek anlamıyorum ama doblo'nun konsol plastiğine benziyor :D :D klavyenin basma hissi iyi ama. İlk izlenimlerim bu kadar :D

Siparişi verdikten 44 saat sonra makine elime ulaştı. Fotoğraflardakinin aynısı olduğu için fotoğraf eklemiyorum :D beklediğimden büyük geldi kasa ve kafa yapan bir plastik kokusu var. Freedos olduğu için açtım press any key falan yazıyordu "he iyi çalışıyo" deyip kapattım jdkfkdkf. Şimdi şarja taktım batarya dolana kadar tutucam, yarın da babamın bilgisayar öğretmeni arkadaşıyla windows yüklicez. Plastik kalitesi iyi değil galiba pek anlamıyorum ama doblo'nun konsol plastiğine benziyor :D :D klavyenin basma hissi iyi ama. İlk izlenimlerim bu kadar :D
Kutu açılımı isterük :D Bir kaç foto paylaş la merak ettik

@bedirhan. Panpa senin için çektim bi kaç bi şey elimden geldiği kadar :D laptop olunca neresini nasıl çekmem gerekiyo falan bilemedim bodoslama girdim :D
Kutudan da şaşırdığım bi tek flash bellek çıktı gerisi karton marton :D :D

Maşallah kardeşim çok hoş gözüküyor :D Ben ilk pc aldığımda 2 saat kutuyu izlemiştim hayran hayran elim ayağım dolaşıyordu heyecandan :D
Güle güle kullan

@bedirhan. Panpa senin için çektim bi kaç bi şey elimden geldiği kadar :D laptop olunca neresini nasıl çekmem gerekiyo falan bilemedim bodoslama girdim :D
Kutudan da şaşırdığım bi tek flash bellek çıktı gerisi karton marton :D :D

keyifli günlerde kullan hacım :)

şu eşantiyonlar çok güzel oluyor ya. Milyarlık bilgisayar alıyorsun ama içinde çıkan 30 liralık usb bellek şaşırtıp mutlu ediyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...