Evet baya kullandım, hatta garanti süresi dahilinde yeni bir direksiyon seti de göndermişti Logitech pedallar paslandığı için.
Yani biraz daha detaylı bilmek gerekiyor. Ne zaman nasıl bir boşluk oluyor.
G25, 27 ve 29 serisinde direksiyon ortadayken direksiyon hissiyatsız, boşluktaymış gibi olur. Titreşim ve geri dönüş olmaz. Hatta bunu çözmek için en son çıkardıkları yeni direksiyonda direksiyon orta konumdayken titremesi için ayrı bir titreşim motoru koydular. Eğer sorun direksiyon orta konumdayken sağa sola ufak hareketler yapıyor ve bir şey hissetmiyorsanız bu normal. Eskiden böyle değildi diyorsanız da siz öyle sanıyorsunuz. Kutudan çıktığı sıfır haliyle bile öyle o direksiyon.
Ama orta konum haricinde kullanırken bir boşluk hissiyatı varsa, her şey den önce yazılımsal bir sebep olabilir. Önce Logitech'in kendi uygulaması sonrasında Assetto'nun ayarlarına detaylı girmek lazım. Eğer yapılabiliyorsa (sanki öyle bir şey vardı) direksiyon ayarlarının yönetimini komple Logitech'e bırakmak veya tam tersini yapmak işe yarayabilir.
Dişlilerin aşınıp aşınmaması konusunda ben bir şey yaşamadığım için o konuda hiçbir araştırma yapmadım. Dolayısıyla ne desem yalan olur.