Makyajlı Sümbül

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Porsche
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amin hocam satıldı gitti ama ben onu unutamadım. Çok koyuyor be. F10 kasa 5.20d kullandım. B8 Passat kullandım. Yeni Superb kullandım. Fluence kullandım. İ20 kullandım. Rav4 kullandım. A180 amg kullandım. C180 kullandım. Clio 4 kullandım. Golf 6 kullandım. Hiçbiri Sümbülün tadını vermedi. Sümbüle yakın zevk veren bir araba var baba. O da 2002 model Corolla Sol HB dir. Fakat o da bir Sümbül olamaz yani.

oha-ciddi-misin_516480_m.gif

Hocam kusura bakma daha güzel tepki bulamadım çok iyiymiş :D :D

Kendisinin eskisi ile 20km yenisi ile 100km yakın yolculuk yaptım davranışları çok benzer ve korkunçtu :eek:

Malzemenin eksik kulllanımı filan tamam, maliyet kaygısı derim, ona göre fiyatı var derim. Ama emniyet kemerinin uzunluğundan kısmak nedir arkadaş. :D Haydi yolcuyken koltuğu en geriye itip nefesimi tutunca oluyordu ama sürücüyken mecbur kemersizdim...

Amin hocam satıldı gitti ama ben onu unutamadım. Çok koyuyor be. F10 kasa 5.20d kullandım. B8 Passat kullandım. Yeni Superb kullandım. Fluence kullandım. İ20 kullandım. Rav4 kullandım. A180 amg kullandım. C180 kullandım. Clio 4 kullandım. Golf 6 kullandım. Hiçbiri Sümbülün tadını vermedi. Sümbüle yakın zevk veren bir araba var baba. O da 2002 model Corolla Sol HB dir. Fakat o da bir Sümbül olamaz yani.
sana bir f30 lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...