Benim adım heyecan soyadım adrenalin hocamAnlıyoruz ki arkadaş adrenalin bağımlısı![]()
Benim adım heyecan soyadım adrenalin hocamAnlıyoruz ki arkadaş adrenalin bağımlısı![]()
Amin hocam satıldı gitti ama ben onu unutamadım. Çok koyuyor be. F10 kasa 5.20d kullandım. B8 Passat kullandım. Yeni Superb kullandım. Fluence kullandım. İ20 kullandım. Rav4 kullandım. A180 amg kullandım. C180 kullandım. Clio 4 kullandım. Golf 6 kullandım. Hiçbiri Sümbülün tadını vermedi. Sümbüle yakın zevk veren bir araba var baba. O da 2002 model Corolla Sol HB dir. Fakat o da bir Sümbül olamaz yani.
65 bg gücü doruklarında yaşa panpa muhteşem bir hisilk fırsatta kullanacağım![]()
of ya ben çok beğenmiştim oysaki bu modifiyeyi :SOna bunu yapanlar tez zamanda asılmalı @kavurma muhtarım bu katillere bir çözüm bulursan halkının bir parçası olarak çok sevineceğim.
Hocam o değil de, ben sümbül'ü emniyet kemerini takmadan kullanıyorum. Neden dersen, EMNİYET KEMERİ TOKAYA YETİŞMİYOR.Benim adım heyecan soyadım adrenalin hocam
Değeri bilinmeyen bir araba. Kullanmayan anlayamaz zevkini. Ama katil modifiye tayfadan fark edilmesi üzücü bir durum oldu şuanof ya ben çok beğenmiştim oysaki bu modifiyeyi :S
Kullandım ki fakir arabaları benden sorulurDeğeri bilinmeyen bir araba. Kullanmayan anlayamaz zevkini. Ama katil modifiye tayfadan fark edilmesi üzücü bir durum oldu şuan![]()
Hocam kemer takmana gerek yok diyecek kadar güvenli bir araba rahat ol senHocam o değil de, ben sümbül'ü emniyet kemerini takmadan kullanıyorum. Neden dersen, EMNİYET KEMERİ TOKAYA YETİŞMİYOR.Valla doğru söylüyorum, böyle bir mağduriyetim var. Neden bu kadar kısa yapmışlar o kemeri?
Tamam, şimdi oldu.Hocam kemer takmana gerek yok diyecek kadar güvenli bir araba rahat ol sen
Eskisi kaç modeldi? O korkunç değil verdiği zevk eskisi için diyorum. Yenisini sürmedim yorum yapamam. Atasının izleri varsa o da keyiflidir hee.Kendisinin eskisi ile 20km yenisi ile 100km yakın yolculuk yaptım davranışları çok benzer ve korkunçtu![]()
Kardeş sen sağlam fanatik miş sin yavEskisi kaç modeldi? O korkunç değil verdiği zevk eskisi için diyorum. Yenisini sürmedim yorum yapamam. Atasının izleri varsa o da keyiflidir hee.
Yok canım ben kemerimi takarım ama verdiği his oydu makinanın banaKardeş sen sağlam fanatik miş sin yavkemer takmaya gerek yok felan
hahaha
sana bir f30 lazımAmin hocam satıldı gitti ama ben onu unutamadım. Çok koyuyor be. F10 kasa 5.20d kullandım. B8 Passat kullandım. Yeni Superb kullandım. Fluence kullandım. İ20 kullandım. Rav4 kullandım. A180 amg kullandım. C180 kullandım. Clio 4 kullandım. Golf 6 kullandım. Hiçbiri Sümbülün tadını vermedi. Sümbüle yakın zevk veren bir araba var baba. O da 2002 model Corolla Sol HB dir. Fakat o da bir Sümbül olamaz yani.
Hocam sen baya iri yapılı bir abimize benziyorsun.Malzemenin eksik kulllanımı filan tamam, maliyet kaygısı derim, ona göre fiyatı var derim. Ama emniyet kemerinin uzunluğundan kısmak nedir arkadaş.Haydi yolcuyken koltuğu en geriye itip nefesimi tutunca oluyordu ama sürücüyken mecbur kemersizdim...
F30 da maganda arabası oldu artık. Parayı bulan araba çok güzel dedi gitti aldı. Sonuç BMW maganda arabası oldu. 3 serisi gören aha apaçi aha maganda deyip geçiyor. Hiç hoş değil.sana bir f30 lazım