Var birkaç kilo fazlam.Hocam sen baya iri yapılı bir abimize benziyorsun.

Var birkaç kilo fazlam.Hocam sen baya iri yapılı bir abimize benziyorsun.
2004 1.4 benzinli idi "yenisi" ile içi birebir aynıydıEskisi kaç modeldi? O korkunç değil verdiği zevk eskisi için diyorum. Yenisini sürmedim yorum yapamam. Atasının izleri varsa o da keyiflidir hee.
Sümbül değil o Clio. Sümbül olsa yerinde duramazdın.2004 1.4 benzinli idi "yenisi" ile içi birebir aynıydı
Dün akşam sohbette geçen iskenderleri lahmacunları görünce oluştu dimi o ödem o bende de varVar birkaç kilo fazlam.![]()
Sadece sizde mi var sanıyorsunDün akşam sohbette geçen iskenderleri lahmacunları görünce oluştu dimi o ödem o bende de var![]()
Heyecan ve adrenalin en sevdiğimDacia sandero stepway kullandim 3 yil once 500 kilometre kadar verdigi ucacakmis hissi direksiyonun tepkisizligi ve frenlerin allaha emanet duruyorum demesi birde sinyal kolundaki korna muhabbeti efsaneydi anlayamazsinizbu arada araç 2011 modeldi ve 55.000 lerdeydi km olarak
Yok aslında benim kemiklerim iri.Dün akşam sohbette geçen iskenderleri lahmacunları görünce oluştu dimi o ödem o bende de var![]()
Sümbül dü panpaSümbül değil o Clio. Sümbül olsa yerinde duramazdın.![]()
2004 model Sümbül yok. Clio o. Sümbül 2007 de başladı.Sümbül dü panpa![]()
Hömm emin olamadım şimdi 2004 değildir ozaman 52k da idi zaten2004 model Sümbül yok. Clio o. Sümbül 2007 de başladı.
gereği yapıldı. şahıs öldürüldükten sonra yağlı urgandaki pozu bal mumu haline getirilerek ibret müzesine gönderildi... Muhtarın halkıyla beraberdir...Ona bunu yapanlar tez zamanda asılmalı @kavurma muhtarım bu katillere bir çözüm bulursan halkının bir parçası olarak çok sevineceğim.
ben ne zaman dirileceğim ?gereği yapıldı. şahıs öldürüldükten sonra yağlı urgandaki pozu bal mumu haline getirilerek ibret müzesine gönderildi... Muhtarın halkıyla beraberdir...
Hangimizin kemikleri iri değil ki?Yok aslında benim kemiklerim iri.![]()
yakında yeniden kalkınma yaşayacağız. ve bu kalkınmada size büyük işlerden biri düşecek albay...ben ne zaman dirileceğim ?
muhtarımızın verdiği görevi büyük bir şevk ile tam bir şekilde yerine getirmek için sabırsızlanıyorum efendimyakında yeniden kalkınma yaşayacağız. ve bu kalkınmada size büyük işlerden biri düşecek albay...
Kalkışmadır o kalkınma olsa duramazsınyakında yeniden kalkınma yaşayacağız. ve bu kalkınmada size büyük işlerden biri düşecek albay...