Selam dostlar,adım Kaan 18 yaşındayım,otoparkı uzun zamandır takip eden biri olarak aranıza katılmış bulunuyorum.Buradaki samimiyet ve otomobil aşkının daimi olduğunu düşünerekten üye oldum.Herkese selam olsun 

Son düzenleme:
Hosgeldin kardesim, iyi forumlarSelam dostlar,adım Kaan 18 yaşındayım,otoparkı uzun zamandır takip eden biri olarak aranıza katılmış bulunuyorum.Buradaki samimiyet ve otomobil aşkının daimi olduğunu düşünerekten üye oldum.Herkese selam olsun![]()
Merhaba hoşbulduk,İstanbuldan.Hoşgeldiniz nereden?
Selamlar,memleket Çankırı,lise bitmedi lakin bitti sayılır.Üniversite planı var ama hedef zorluğu da aynı şekilde var,pilotaj okumak istiyorum açıkçası ama hayal mi değil mi sınav gösterecek.Hosgeldin kardesim, iyi forumlar
Memleket neresi? Lise bitmistir heralde, universite plani var mi?
Teşekkür ederim sağolunhosgeldiniz keyifli forumlar.
Teşekkürler sizede sağolunHoşgeldin keyifli forumlar![]()
Pilotajla ilgili gerekli arastirmayi yaptinmi ? ben universiteden sonra THY ile fln pilot olmanin daha mantikli oldugunu duydum, hemde hali hazirda elinde 1 meslek daha olacak.Merhaba hoşbulduk,İstanbuldan.
Selamlar,memleket Çankırı,lise bitmedi lakin bitti sayılır.Üniversite planı var ama hedef zorluğu da aynı şekilde var,pilotaj okumak istiyorum açıkçası ama hayal mi değil mi sınav gösterecek.
Teşekkür ederim sağolun
Teşekkürler sizede sağolun![]()
Ben de en mantıklı yöntem bu diye biliyorum.Pilotajla ilgili gerekli arastirmayi yaptinmi ? ben universiteden sonra THY ile fln pilot olmanin daha mantikli oldugunu duydum, hemde hali hazirda elinde 1 meslek daha olacak.
Ooooo abi hoşgeldin.Hoşgeldin Kaan.
Havacılık ile ilgili bi sorun olursa dm atabilirsin. Yardımcı olmaya çalışırım.
HoşbuldumOoooo abi hoşgeldin.
Ahahahahahahah sorma aynenHoşbuldum
Apoletler ateş ediyo he beyaz mavi kırmızı dizmişsin hepsini :d