Meslekleriniz.

Sailor

Kaptan
Beta Programı
6 Kas 2016
12,004
26,074
6,520
istanbul
Marka
Nissan
Konuya bi şeyler yazacaktım nerelere geldik. Gemi personel sayısı safe manning e göre belirlenir. Kimi bayrak devleti 4. Kpt yani 3. Zabit (resmiyeti 3. Zabittir, resmi evraklarda da böyle geçer) gerekli görmez. Bu arada uzak yol kaptan’ ım ben. Bizim zamanımızda deniz ulaştırma değildi. Biz birinci sınıfken olmuştu galiba. Neyse anladığım kadarıyla yenisin, meslek hayatında başarılar dilerim.
Ben aslinda 2. Kaptanliga hazirlaniyorum babamda yuksek denizcilikten mezundur bizde aile meslegidir :)
Benim ehliyetim uzak yol ama daha simdiye kadar kucuk dokme gemilerde vb tarzlarda hic calismadim. Calistigim her firmada veya gemi tipinde 4. Kaptanin olmadigi durum olmadi ( roro ve tanker ) ama dediginiz makina tarafi ise unman gemilerde 4. Muhendise gerek yok haklisiniz .bahsettiginiz safe minning kategorisinin belirlenmeside malum gemi tipine baglidir.
Tabi herseyin yaninda alayli olmadigim icin bahsettiginiz seyleri bilmemem normal malum dediginiz gibi deniz ulastirma muhendisligi olunca devir biraz daha degisti herhalde. Bende size basarilar dilerim tesekkurler.
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: dthhasan

alfhonso

Hakan BIÇAK
Eski İnfazcı, Yeni Eğitici
Yönetici
Admin
9 Eyl 2016
24,655
1
64,534
6,820
34
Denizli
Marka
Mercedes
Başlığa yazan ancak forumda çok aktif göremediğim arkadaşlarımız var, otomobiliniz varsa garaj başlığına, yoksa diğer başlıklarımıza da bekliyorum :)
 

E.Toprak

Taklacı Güvercin
22 Kas 2017
20
9
295
Beytepe Jandarma MYO' dan 2005 yılında mezun olup sırasıyla Çorum, Hakkari, Burdur, Ağrı ve Sakarya illerinde görev yaptım. 2015 yılında kendi isteğim ile istifa ederek Burdur Belediyesi bünyesinde memur olarak göreve başladım. 2016 yılında ise naklen atama ile Ardahan Belediyesi' ne geldim. Halen burada Mali Hizmetler Müdürü olarak görev yapmaktayım :)
Ardahanlımısınız? :)
 
  • Beğeni
Tepkiler: OnurTuran
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım