Panpa 10 seçenekten fazla eklenmiyor. birisinden birisi olmayacaktı listedeİ20 yok ya şimdi fun club üyeleri saldırır buraya.coşkun abi duymasın.
Bu arada Micra da yok çok kırıldım
Accent yerine i20 yazsaydın tıklamıştım.Panpa 10 seçenekten fazla eklenmiyor. birisinden birisi olmayacaktı listede
lafa gelince herkes fiesta alııyor da arabanın 75hp olması ve 10 senedir motoruna herahngi bir güncelleme gelmeden piyasada olması cabası. neye göre oy veriliyor anlamış değilim.Avrupa ve Türkiye'nin en çok satan B sınıfı aracı Clio listede yok. Yeni çıkan Micra çok iddialı geliyor, testlerde baya övüyorlar o da yok
Ezbere oy veriliyor cunku. Burda tüm listelerde Mazda araçları hep ilk sırada onu da hiç anlayabilmiş değilimlafa gelince herkes fiesta alııyor da arabanın 75hp olması ve 10 senedir motoruna herahngi bir güncelleme gelmeden piyasada olması cabası. neye göre oy veriliyor anlamış değilim.
Yol tutuşu zevkli olduğu için oy veriliyor yoksa mümkün değil kimse vermez.lafa gelince herkes fiesta alııyor da arabanın 75hp olması ve 10 senedir motoruna herahngi bir güncelleme gelmeden piyasada olması cabası. neye göre oy veriliyor anlamış değilim.
kimse kusura bakmasın da zırva kardeşim. ben yollara bakıyorum hani nerede mazda???Ezbere oy veriliyor cunku. Burda tüm listelerde Mazda araçları hep ilk sırada onu da hiç anlayabilmiş değilim
75hp'den ne zevki yahu. gençleri And ve Sinan bu hale getirdi abicim 200hp araba mı alıyorsun ya sürüş zevki falan. ingiltere'de 13bin pound falan bu arabalar. yani 13bin tl.Yol tutuşu zevkli olduğu için oy veriliyor yoksa mümkün değil kimse vermez.
Senin begenmedigin markanin ust sirada olmamasini anlayamaman dogal.ust siralarda olmasinin iyi sebepleri var demekki.Ezbere oy veriliyor cunku. Burda tüm listelerde Mazda araçları hep ilk sırada onu da hiç anlayabilmiş değilim
Yolda hergun gtr goruyormuyuz ? Bir arabanin az yada cok gorulmesi onun iyi veya kotu oldugunu gostermez.kimse kusura bakmasın da zırva kardeşim. ben yollara bakıyorum hani nerede mazda???
lafa gelince herkes fiesta alııyor da arabanın 75hp olması ve 10 senedir motoruna herahngi bir güncelleme gelmeden piyasada olması cabası. neye göre oy veriliyor anlamış değilim.
Benim beğenip begenmememle alakası yok. Mazda'ya ve araçlarına da kötü demem. Hatta konu Mazda bile değil. Burada tüm anketlerde 1. sirada çıkan Mazda'nın satışları neden yerlerde? Bunda bir tutarsızlık yok mu? Benim anlatmaya çalıştığım bu.Senin begenmedigin markanin ust sirada olmamasini anlayamaman dogal.ust siralarda olmasinin iyi sebepleri var demekki.
Yolda hergun gtr goruyormuyuz ? Bir arabanin az yada cok gorulmesi onun iyi veya kotu oldugunu gostermez.