Dedigim gibi otoparkda test edilipte daha kotu denen bir mazda modeli gormedim.and ve sinanda mazda 3 ve cx3 icin segment liderligini alir dediler ustune basa basa.ki onlarda soyledi bunun icin kimse ne para ne reklam aldi.(mazda 2 haric o gercekten berbat ) buradaki ekibe de guvenirim ben acikcasi. Kendi fikirlerimde hep onlara paralel olmustur diger markalarda. Dedigim gibi siz begenmiyor olabilirsiniz ama ey turk halki gibi genellemeye gerek yok.ilgisi yok mazda bu yüzden satmıyor:
önyargılar,ikinci el,motor yelpazesi,model yelpazesi.
Biraz taraflı bir yorum olacak ama, ikinci el olarak Mito :b
Valla benzinli motorları benim içim sinmiyor ama 1.3Mjet motoruna zamanında bakmadım değil Şöyle eski 5silindirli motorları gibi 2.0 benzinil atmosferik koysalar şahane olurdu.Biraz taraflı bir yorum olacak ama, ikinci el olarak Mito :b
Ne ilgisi var ki ben anlayamadım? Kim dedi zorunluluğu var diye? Garip garip oy veriyorlar. Trollemenin başka bir yolu bu. Zaten forum kitlesini uzun zamandır tanırım. Boş boş konuşurlar,trollerler, vag nuhabbeti yaparlar ford is the best falan derler. Siz yoktunuz fark yoktu. Yine aynıydı.(bilmezsiniz belki diye dedim)Yorumlarda gördüğüm kadarıyla anlaşılamayan bir şey var. Forumda yer alan bu ve buna benzer anketlerin satış adetlerini,motor seçeneklerini servis ağlarını vs yansıtmak gibi bi zorunlulukları yok, herkes kendi görüşünü belirtmekte özgür
benim oyum sarıgüle .. asdfadsf pardon o başkaydı, benim oyum mito'ya
Mazda 3 ancak nal toplar. Cx3 bence de en iyisiDedigim gibi otoparkda test edilipte daha kotu denen bir mazda modeli gormedim.and ve sinanda mazda 3 ve cx3 icin segment liderligini alir dediler ustune basa basa.ki onlarda soyledi bunun icin kimse ne para ne reklam aldi.(mazda 2 haric o gercekten berbat ) buradaki ekibe de guvenirim ben acikcasi. Kendi fikirlerimde hep onlara paralel olmustur diger markalarda. Dedigim gibi siz begenmiyor olabilirsiniz ama ey turk halki gibi genellemeye gerek yok.
Bencede nal toplar bunca otomobilden anlayan dogan ertem sinan and muhip falan sacma sapan insanlar adamlar dogru soyluyor olamaz sacmaladilar vallahi bencedeMaz
Mazda 3 ancak nal toplar. Cx3 bence de en iyisi
Ne ilgisi var ki ben anlayamadım? Kim dedi zorunluluğu var diye? Garip garip oy veriyorlar. Trollemenin başka bir yolu bu. Zaten forum kitlesini uzun zamandır tanırım. Boş boş konuşurlar,trollerler, vag nuhabbeti yaparlar ford is the best falan derler. Siz yoktunuz fark yoktu. Yine aynıydı.(bilmezsiniz belki diye dedim)
Yineliyorum nal toplar. Ki topluyor. Üst donanım isteyeceğim bana manuel alamzsın diyecek. 100k para vericem performans yerlerde. Hem dizelinde hem benzinlisinde.Bencede nal toplar bunca otomobilden anlayan dogan ertem sinan and muhip falan sacma sapan insanlar adamlar dogru soyluyor olamaz sacmaladilar vallahi bencede
trollerde hem fikirim isteyen istedigini ovebilir siz ford is the best diyenlere kiziyorsunuz mazdaya kim nasil oy verir diye yerden yere vurup turk halki mazda sevmez diye gereksiz genellemeler ile kombo yapiyorsunuz. Simdi size biri cikip trolleme derse ne diyeceksiniz ? Kendi oznel yorumunuzu belirtirsiniz o ayri. Yok kim oy veriyor siz arabadan anlamazsiniz kardesim turkiye sevmez falan diye devam etmeniz onlardan farksiz olmadiginizi gosteriyor.Ne ilgisi var ki ben anlayamadım? Kim dedi zorunluluğu var diye? Garip garip oy veriyorlar. Trollemenin başka bir yolu bu. Zaten forum kitlesini uzun zamandır tanırım. Boş boş konuşurlar,trollerler, vag nuhabbeti yaparlar ford is the best falan derler. Siz yoktunuz fark yoktu. Yine aynıydı.(bilmezsiniz belki diye dedim)
Donanim cesitliligi var net sekilde.tekrar diyorum hep ayni cevabi vermek zorundayim mazdanin amaci performans degil guc isteyenlere yurtdisinda mazda 3 speed modeli sunuyorlar oncedende dedifim gibi oda distribütör yuzunden gelmiyor.Yineliyorum nal toplar. Ki topluyor. Üst donanım isteyeceğim bana manuel alamzsın diyecek. 100k para vericem performans yerlerde. Hem dizelinde hem benzinlisinde.
Benzinli Turbo motor yok
Donanım çeşitliliği yok. Ancak dayatma var.
Neyiz biz salak mı?
And ve sevdiğim diğer insanlar sabaha kdr en iyisi desin. Değil
Bana da ingilteredeki gibi bedava niyetine 2.2 dizeli verseydi. Mazda 3 en iyisi derdim inan.
Yalnız şu en üst donanım almak isteyene otomatik dayatılıyor kısmına takıldım. Birçok markada böyle bir sorun var artık. Hatta BMW 1 serisi benim bildiğim kadarıyla hiçbir donanımda manuel olarak satılmıyor şu anda Neyiz biz salak mı?Yineliyorum nal toplar. Ki topluyor. Üst donanım isteyeceğim bana manuel alamzsın diyecek. 100k para vericem performans yerlerde. Hem dizelinde hem benzinlisinde.
Benzinli Turbo motor yok
Donanım çeşitliliği yok. Ancak dayatma var.
Neyiz biz salak mı?
And ve sevdiğim diğer insanlar sabaha kdr en iyisi desin. Değil
Bana da ingilteredeki gibi bedava niyetine 2.2 dizeli verseydi. Mazda 3 en iyisi derdim inan.
Premium ile mazda kıyaslamak. Merhaba....Yalnız şu en üst donanım almak isteyene otomatik dayatılıyor kısmına takıldım. Birçok markada böyle bir sorun var artık. Hatta BMW 1 serisi benim bildiğim kadarıyla hiçbir donanımda manuel olarak satılmıyor şu anda Neyiz biz salak mı?
Mazda'nın en büyük sıkıntısı @CenkGs in de dediği gibi servis ağı. Bugün Mercedes'in, BMW'nin, hatta belki Jaguar'ın servis ağı daha kuvvetliyse temel sorunu burada aramak gerek.
Bu arada B segmenti tercihim hala i20 Coupe
Kişisel yoruma girmezsek iyi olur.trollerde hem fikirim isteyen istedigini ovebilir siz ford is the best diyenlere kiziyorsunuz mazdaya kim nasil oy verir diye yerden yere vurup turk halki mazda sevmez diye gereksiz genellemeler ile kombo yapiyorsunuz. Simdi size biri cikip trolleme derse ne diyeceksiniz ? Kendi oznel yorumunuzu belirtirsiniz o ayri. Yok kim oy veriyor siz arabadan anlamazsiniz kardesim turkiye sevmez falan diye devam etmeniz onlardan farksiz olmadiginizi gosteriyor.
Ben mazda hissesine sahip degilim ki neyi kabul etmek zor ne yenilgisi ?Kişisel yoruma girmezsek iyi olur.
Mazdanın yenilgisi kabul etmek zor anlaşılan. Tamam
Mazdanın amacı performans değil miş de falan. Bunları geçiniz lütfen. Silik olmak onların kaderi olmuş bu piyasadaDonanim cesitliligi var net sekilde.tekrar diyorum hep ayni cevabi vermek zorundayim mazdanin amaci performans degil guc isteyenlere yurtdisinda mazda 3 speed modeli sunuyorlar oncedende dedifim gibi oda distribütör yuzunden gelmiyor.
Son olarak size gore degil oznel yorumlarimizi genellestirmeyelim lutfen.
Aman abi uzak dursunlar yillarca sorunlu dsg sattilar .dct zaten alan pisman. Su an 1 serisi almakta degisik bence . Gecen senelere o paraya mercedes e serisi vardi. Yapistir premium diye yersenYalnız şu en üst donanım almak isteyene otomatik dayatılıyor kısmına takıldım. Birçok markada böyle bir sorun var artık. Hatta BMW 1 serisi benim bildiğim kadarıyla hiçbir donanımda manuel olarak satılmıyor şu anda Neyiz biz salak mı?
Mazda'nın en büyük sıkıntısı @CenkGs in de dediği gibi servis ağı. Bugün Mercedes'in, BMW'nin, hatta belki Jaguar'ın servis ağı daha kuvvetliyse temel sorunu burada aramak gerek.
Bu arada B segmenti tercihim hala i20 Coupe
Oyle valla mazda volvo benzer kaderi paylasti uzun zaman sonra arabadan anlayanlar aldikca piyasada yer edindiler.Mazdanın amacı performans değil miş de falan. Bunları geçiniz lütfen. Silik olmak onların kaderi olmuş bu piyasada