Selam panpalar;
Yine bir anketle karşınızdayız.
Ankete katılımınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.
Yine bir anketle karşınızdayız.
Ankete katılımınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.
Aynen bunu çok duydum. Scirocco testindede arka görüşün kısıtlılığından bahsetmişlerdi. Benim için çok sıkıntı yok.Tek parça koltuğun dezavantajı da arka görüş mesafesini kısıtlaması
Geri görüş kamerası var mı A serisinde? Parklarda kamera yardımı iyi olabilir.Aynen bunu çok duydum. Scirocco testindede arka görüşün kısıtlılığından bahsetmişlerdi. Benim için çok sıkıntı yok.
Ben de panpa.V40 kesinlikle. Ciddi ciddi düşünüyorum yani.
Var diye biliyorum. Yoksada ilk arabama kesinlikle taktırıcam. Bütçe yetmezse de park sensörü. Gerçekten çok büyük kolayklık.Geri görüş kamerası var mı A serisinde? Parklarda kamera yardımı iyi olabilir.
Var var.Geri görüş kamerası var mı A serisinde? Parklarda kamera yardımı iyi olabilir.
Mazda 3'ü de herkes beğeniyor ama alan yok panpa V40'a girelim desek yine ortak bulamayız gibiForumca birleşelim v40'a girelim
V40 premium değilse Bmw 1 serisi hiç değildir. Premium konusu çok tartışmalı.V40 forumda bir fetiş objesi olmaya başladı
Benim için bu ankettin cevabı A3 veya 1 serisi... kullanım tercihine göre değişir...
Forumca öyle olduğunu düşündrkte ben V40 ı, ve hele hele Alfa Guiletttayı premium sınıfına pek sokamıyorum..
V40 forumda bir fetiş objesi olmaya başladı
Benim için bu ankettin cevabı A3 veya 1 serisi... kullanım tercihine göre değişir...
Forumca öyle olduğunu düşündrkte ben V40 ı, ve hele hele Alfa Guiletttayı premium sınıfına pek sokamıyorum..
V40 premium değilse Bmw 1 serisi hiç değildir. Premium konusu çok tartışmalı.
Bir aracın premium olduğunu belirleyen kaputtaki logo mu, malzeme kalitesi mi sürüş konforu mu ne??
Premium olmasada butik diyebiliriz .Makyajsız kasadaki 1.6 170bg lik 1.18i bence alınabilecek en iyi warmhatch olduğunu düşünüyorum. Alfa yalnız kalmasın diye oy verdim
Genel olarak bunların hepsini yapabildikleri için premium deniliyor.
Peki ya 1.0 tfsi motor?Fiyatı yüzünden V40 alırdım, sürüşü yüzünden 1 Serisi alırdım ama genel bir araba alıyorsam herhalde A3 alırdım. Kalitesi, imajı, konforu, yalıtımı, motoru, kullanışlılığı ve yol tutuşu bütün isteklerimi karşılıyor herşeyden var arabada daha ne istiyim.
Sesi, gidişi, yakıtı, hissiyatı ve bakım ücreti ile benim gönlümü feth etti açıkçası.Peki ya 1.0 tfsi motor?
Panpa bana patlar gibi geliyor o motor Keşke 1.2 tfsi olsaydı.Sesi, gidişi, yakıtı, hissiyatı ve bakım ücreti ile benim gönlümü feth etti açıkçası.
Telefonu bağlayıp dinlesinler canım bu kadar abartmayın . Bişey olmaz o motora sen 70 80k gibi bir kilometre yaptıktan sonra sat yeter.Panpa bana patlar gibi geliyor o motor Keşke 1.2 tfsi olsaydı.
Ben de kullandım A3 1.0 tfsio gayet de beğendim ama bilemiyorum Altan bilemiyorum
Bu arada A3'te nasıl usb olmaz ya nasıl müzik dinleyecek bu insanlar.
Bu arada A3'te nasıl usb olmaz ya nasıl müzik dinleyecek bu insanlar.
Telefonu bağlayıp dinlesinler canım bu kadar abartmayın . Bişey olmaz o motora sen 70 80k gibi bir kilometre yaptıktan sonra sat yeter.
Fm transmiter yanında hediye etsinler tamamdır o işBu arada A3'te nasıl usb olmaz ya nasıl müzik dinleyecek bu insanlar.