Selam panpalar;
Yine bir anketle karşınızdayız.
Ankete katılımınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.
Yine bir anketle karşınızdayız.
Ankete katılımınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.
Q30 vereyim abime
Hocam Volvo'ya farklı bi sempatim var ama kafa karıştırır yani bu araçtahttps://www.sahibinden.com/ilan/vas...infiniti-q30-1.6-premium-tech-413082568/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ankara-infiniti-q30-1.6-sport-373177593/detay
Biraz inceleyin belki V40'ın yerine düşünülebilir
Alfa candır ruhu var onunGeçen gün İnfiniti q30'a denk geldim beyaz. Baya hoşuma gitti.
Ankette yakın olduğum bir araba yok, yanlışlıkla V40'a oy verdim silemiyorumda. Alfa 1 oy almış, oyu ona çevireyimde liderliğe etkim olmasın.
Alfa candır ruhu var onun
Görsel olarak bakarsak eski Alfaların güzel tasarımı yok bence. 147, 156, 159 gibi araçlarda farlar yatay daha agresif duruyordu. Giuletta ve Mito'da dikey konumlandırıldı, yakışmadığını düşünüyorum.
Çoğu markada olduğu gibi Alfa'da da eski tasarımlar daha iyiydi bence.
Ya adam da haklı.Burda vergi dilimiyle-servis kalitesi ve yaygınlığıyla Volvo ; Audi-Mercedes-Bmw üçlüsüne ciddi rakip oldu ama Avrupa pazarında vergi ve arabaya verilen paha sebebiyle Volvo bizdeki gibi bir konumda değil orada. Volvo aldığımızda dayanıklılığı güvenliği ön planda tutarak alıyoruz.Onlarda ise durum şu ; 3 yıl sonra arabaları vergi artışı sebebiyle elinden çıkarmak istiyorlar.Sonuç: Uzun ömürlülük güven problemsizlik dert değil orada.. Eleştirileri normal geldi :/Beklediğimden fazla eleştirdi yahu .
Ya adam da haklı.Burda vergi dilimiyle-servis kalitesi ve yaygınlığıyla Volvo ; Audi-Mercedes-Bmw üçlüsüne ciddi rakip oldu ama Avrupa pazarında vergi ve arabaya verilen paha sebebiyle Volvo bizdeki gibi bir konumda değil orada. Volvo aldığımızda dayanıklılığı güvenliği ön planda tutarak alıyoruz.Onlarda ise durum şu ; 3 yıl sonra arabaları vergi artışı sebebiyle elinden çıkarmak istiyorlar.Sonuç: Uzun ömürlülük güven problemsizlik dert değil orada.. Eleştirileri normal geldi :/
Hayır önemli olan Az yaksın çok kaçsın .Türk insanı da ortalama 4-5 yılda değişiyor bizde de sorunsuzluk problem değil ki önemli olan az yaksın
oooo hibrit-elektrikli >1.6 turbo benzin diyosunuz yani??Türk insanı da ortalama 4-5 yılda değişiyor bizde de sorunsuzluk problem değil ki önemli olan az yaksın
Azıcık da ruh okşayan yumuşak plastik oldu mu yanında yatarızHayır önemli olan Az yaksın çok kaçsın .
Çok mu kaçsın? etraf yürümeyen lpgli arabalar ile doluHayır önemli olan Az yaksın çok kaçsın .
Lpg diyorumoooo hibrit-elektrikli >1.6 turbo benzin diyosunuz yani??
Bu ne cesarettir yarabbi...Seni tanımak istiyorum.Yiğidim... Beni mutlaka ara..Çok mu kaçsın? etraf yürümeyen lpgli arabalar ile dolu
Lpg diyorum