Selam panpalar;
Yine bir anketle karşınızdayız.
Ankete katılımınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.
Yine bir anketle karşınızdayız.
Ankete katılımınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.
Kalmaz. Aracın oynanan bölgesi garanti dışı olur. Mesela ekran garanti dışı kalabilir. Eğer bir sıkıntı olursa da yazılımı sildirin öyle götürün servise o zaman anlamıyorlar.Vagcom ile hallolursa araç garanti dışında kalır. ben mi yanlış biliyorum?
2 gün sonra da şanzıman arızası verirse ne olacak
Bakıma götürdüğünde yazılım güncellemesi yapmak isterlerse anlaşılmaz mı?Kalmaz. Aracın oynanan bölgesi garanti dışı olur. Mesela ekran garanti dışı kalabilir. Eğer bir sıkıntı olursa da yazılımı sildirin öyle götürün servise o zaman anlamıyorlar.
Ahashahah ben askeriyenin yanından geçerken ses cızırdıyordu düşün
ahdashdahsd doğruZonguldakta her yer askeriye zaten
Vagcom ile hallolursa araç garanti dışında kalır. ben mi yanlış biliyorum?
2 gün sonra da şanzıman arızası verirse ne olacak
Sildir yükle sildir yükle sildir yükle kim uğraşıcak onunla.Ek bir donanım bile değil ufacık bir yazılım olmadı sorun karşılaşılırsa servise gitmeden sildirirsiniz.
2 ay önce opel servisi 2014 te aldığımız araba için mirror link-apple carplay güncellemesi geldi gelin ücretsiz yükleyelim diye aramıştı yani demek istediğim kolay bir şey ki 3 yıllık arabaya yüklenebiliyor rahatça silinebileceğine de eminim.
Peki opsiyonun fiyatı ne kadar?Sildir yükle sildir yükle sildir yükle kim uğraşıcak onunla.
opsiyon olarak bile alamıyorsunuz dedi.Peki opsiyonun fiyatı ne kadar?
Dünyanın parasını verip premium araba alıp yazılımla onla bunla eklentiyle uğraşamam valla.
Aynen büyük rezillik ya. Sebebi ne kiDünyanın parasını verip premium araba alıp yazılımla onla bunla eklentiyle uğraşamam valla.
opsiyon olarak bile alamıyorsunuz dedi.
Abi sana bunu hangi bayi ve kim dedi?opsiyon olarak bile alamıyorsunuz dedi.
Audi Eskişehir bayii.Abi sana bunu hangi bayi ve kim dedi?
Yanlış abi istersen alabiliyorsun. Asil Oto Eskişehir niye öyle demiş anlamadım gittiAudi Eskişehir bayii.
Defalarca inatla sordum aynı cevabı verdi.
Yanlış bilgi mi verdi?
Q30 vereyim abimeLexus ya da infiniti aslında bir C+ yapsa hiç fena olmaz.
İşte bir de onun normal arabası olsa.Aliyülala.Q30 vereyim abime