KAPALI Ne Alırdım? C+ Segmenti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vagcom ile hallolursa araç garanti dışında kalır. ben mi yanlış biliyorum?
2 gün sonra da şanzıman arızası verirse ne olacak :D
Kalmaz. Aracın oynanan bölgesi garanti dışı olur. Mesela ekran garanti dışı kalabilir. Eğer bir sıkıntı olursa da yazılımı sildirin öyle götürün servise o zaman anlamıyorlar.

Kalmaz. Aracın oynanan bölgesi garanti dışı olur. Mesela ekran garanti dışı kalabilir. Eğer bir sıkıntı olursa da yazılımı sildirin öyle götürün servise o zaman anlamıyorlar.
Bakıma götürdüğünde yazılım güncellemesi yapmak isterlerse anlaşılmaz mı?
Abi neyi konuşuyoruz ya polo da bile var A3'te yok. Vagcom falan hikaye. Ayıp yani :D

Vagcom ile hallolursa araç garanti dışında kalır. ben mi yanlış biliyorum?
2 gün sonra da şanzıman arızası verirse ne olacak :D

Ek bir donanım bile değil ufacık bir yazılım olmadı sorun karşılaşılırsa servise gitmeden sildirirsiniz.
2 ay önce opel servisi 2014 te aldığımız araba için mirror link-apple carplay güncellemesi geldi gelin ücretsiz yükleyelim diye aramıştı yani demek istediğim kolay bir şey ki 3 yıllık arabaya yüklenebiliyor rahatça silinebileceğine de eminim.

Ek bir donanım bile değil ufacık bir yazılım olmadı sorun karşılaşılırsa servise gitmeden sildirirsiniz.
2 ay önce opel servisi 2014 te aldığımız araba için mirror link-apple carplay güncellemesi geldi gelin ücretsiz yükleyelim diye aramıştı yani demek istediğim kolay bir şey ki 3 yıllık arabaya yüklenebiliyor rahatça silinebileceğine de eminim.
Sildir yükle sildir yükle sildir yükle kim uğraşıcak onunla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...