Selam panpalar;
Yine bir anketle karşınızdayız.
Ankete katılımınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.
Yine bir anketle karşınızdayız.
Ankete katılımınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.
Valla yanlış anlamadıysam satış temsilcisinin bana söylediği o.
Aux?Valla yanlış anlamadıysam satış temsilcisinin bana söylediği o.
USB girişi var ama medya oynatamazsınız müzik dinleyemezsiniz usb ile dedi.
Ya SD kart ya da telefonla bluetooth bağlantısı ile dinleyebilirsiniz dedi
Varsa dinlersin abi sen ona bakma bana sor sen.Valla yanlış anlamadıysam satış temsilcisinin bana söylediği o.
USB girişi var ama medya oynatamazsınız müzik dinleyemezsiniz usb ile dedi.
Ya SD kart ya da telefonla bluetooth bağlantısı ile dinleyebilirsiniz dedi
Dacia'da bile standart ya usb ile müzik dinlemekFm transmiter yanında hediye etsinler tamamdır o iş
Nasıl ?Varsa dinlersin abi sen ona bakma bana sor sen.
Aux var evet ama aux mu kaldı yıl 2017
Baya eger USB çıkışı varsa bütün VAG Familyasinda müzik dinlersin.Nasıl ?
Genelde ses kaliteleri kötü oluyor ama dinleyebiliyorsun daha ne olsunDacia'da bile standart ya usb ile müzik dinlemek
Fm transmitter da işe yarar mı bilmiyorum.
Aux en güzeli benceAux var evet ama aux mu kaldı yıl 2017
Baya eger USB çıkışı varsa bütün VAG Familyasinda müzik dinlersin.
Bu farklı olay Hakkı reis telefonu bağlayamıyor.
Beyler fm transmitter'ı ben 98 mondeo'da kullanıyordum yapmayın etmeyin, 2017 model 130-140k'lık audi a3'de onu kullanırsak görenler güler halimize Zaten bu zamazingolar kötü ses kalitesi veriyorlar, radyo dalgaları üzerinden sabitleyip müziği çalıyorlar. Bizim ülkemizde radyo ses kalitesi ne ki aparatı takınca doğru düzgün ses versin.
Panpa videoyla kanıtlanmadığı sürece inanmam Audi A3'te usb ile müzik dinleyip videoya alsın birisiBu farklı olay Hakkı reis telefonu bağlayamıyor.
CD, Usb, aux, bluetooth, fm transmitter şeklinde bir sıralamayla gidiyor otomobillerde en iyi ses kalitesini alabilmenin yolu. Ben mondeo'da çakmaklığa takıp kullanıyordum da bir yerden sonra lanet ediyorsun En iyisini yapmışsın çekilecek şey değil oAynen öyle, Taunusun teybi değiştirdim bunun yüzünden ben usbli aldım takılıyorum yani
Mirrorlink,apple carplay filan da mı yok. Vagcom ile hal olur sanki onlar.Panpa videoyla kanıtlanmadığı sürece inanmam Audi A3'te usb ile müzik dinleyip videoya alsın birisi
CD, Usb, aux, bluetooth, fm transmitter şeklinde bir sıralamayla gidiyor otomobillerde en iyi ses kalitesini alabilmenin yolu. Ben mondeo'da çakmaklığa takıp kullanıyordum da bir yerden sonra lanet ediyorsun En iyisini yapmışsın çekilecek şey değil o
Vagcom ile hallolursa araç garanti dışında kalır. ben mi yanlış biliyorum?Mirrorlink,apple carplay filan da mı yok. Vagcom ile hal olur sanki onlar.
Ahashahah ben askeriyenin yanından geçerken ses cızırdıyordu düşünAynen abi, bi de bizim arabalar eski araba yani çakmaklık girişine tam oturmuyor bişi olmuyor sigorta atıyo ya da bi arıza bişi olduğunda akünün bağlantısı söküldüğünde teybin bütün ayarları gidiyor vs ben kafayı yiyorum ondan sonra