Ama maks 2 diyor onu yapacağuk ?Çok da şeaapmayın, para sınırsız olsa bi egea mı alırım :d 10 tane alır 9unu kiraya...
O zaman bi 1.6 etorq egea alıyoruz sw, yanına da 20. Yıl özel üretim 1.6 dizel doblo. Egea lacivert veya koyu yeşil, doblo koyu gri. Sınırlı üretim araba bile yazdım artık daha nabamAma maks 2 diyor onu yapacağuk ?
Ben kaçıyorum, zevk eşiğim ile uymuyor pek ahahahO zaman bi 1.6 etorq egea alıyoruz sw, yanına da 20. Yıl özel üretim 1.6 dizel doblo. Egea lacivert veya koyu yeşil, doblo koyu gri. Sınırlı üretim araba bile yazdım artık daha nabam
Individual doblo. Üstelik iç mekanda ve alt takımda alfa romeo parçaları ile İtalyan mühendisliğinin zirvesiO zaman bi 1.6 etorq egea alıyoruz sw, yanına da 20. Yıl özel üretim 1.6 dizel doblo. Egea lacivert veya koyu yeşil, doblo koyu gri. Sınırlı üretim araba bile yazdım artık daha nabam
Kıbrıs'ta yaşayanın hali hemen nasıl belli oluyorHer gün aynı pilav sıkıcı olmaz mı?
İşin özü de o aslında, her gün sıkmayacak pilav lazım, her yiyişinde tekrar tekrar ilk günkü heyecanı, zevki vermesi lazımHer gün aynı pilav sıkıcı olmaz mı?
İşin özü de o aslında, her gün sıkmayacak pilav lazım, her yiyişinde tekrar tekrar ilk günkü heyecanı, zevki vermesi lazım![]()
Ömürlük denilince kimse Coupe bi araçta 2-3 tane çoçuğu ve emekliliğini hayal etmiyordur muhtemelen ondan ben de RS4 ü o sebepten yazdım.Birçok kişi station wagon araç listelemiş, sevindirici.![]()
Zannediyorum ben de araba konusunda belli bir yaşa kadar (35-40 belki 45) dikiş tutturamayacağım, hem merak hem de çabuk sıkılmamdan ötürü, ama maddi durumum el verirse ömürlük kullanacağım bir araba alıp yanına farklı farklı arabalar deneyimlemek kullanmak isterim tabii ki. Çok çok zor gibi duruyor ama bakalım nasip kısmetİnsan doyumsuz bir varlık. Hele araba konusunda her şeyi tatmak lazım. Çok şükür 50 den fazla araba kullanmışımdır. Pandemi olmasaydı ralli aracı bile kullanacaktım ama kısmet![]()
İlanda bir tane var;Aslında tek bir araç gerisi çokta önemli değil. Yaşıma istinaden şu anda sahip olsam, dönüp başka bir aracı arzulamayacağım GR Yaris ile başlıyım:
Ekli dosyayı görüntüle 31778
Öte yandan ilk çıktığı zaman tasarımına aşık olduğum, bana göre tasarım ve kullanışlılığın en güzel harmanı CLS Shooting Brake:
Ekli dosyayı görüntüle 31779