tabi ki ucuz hahahahahahahahahah
Neden alırken hiç aklıma gelmedi gidip 2800 tl para verdim lastiğe
tabi ki ucuz hahahahahahahahahah
Neden alırken hiç aklıma gelmedi gidip 2800 tl para verdim lastiğe
Goodyear 225/45 R17 94W XL EfficientGrip Performance Oto Fiyatı
Goodyear 225/45 R17 94W XL EfficientGrip Performance Oto en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Goodyear 215/50 R17 91V Efficientgrip Performance Oto Lastik Fiyatı
Goodyear 215/50 R17 91V Efficientgrip Performance Oto Lastik en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
valla ben başlığa da yazdım forumda da çeşitli başlıklarda geçti mevzu
Goodyear 225/45R17 91Y Eagle F1 Asymmetric 3 FP Yaz Lastiği Fiyatı
Goodyear 225/45R17 91Y Eagle F1 Asymmetric 3 FP Yaz Lastiği en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
ha bende assymmetric 3 var tanesini 475 tl'ye almıştım.
kışlık lastiklerin markasını bile anımsamıyorum dandirikli bişi üstünde gelmişti
Olumlu düşünmek istiyorum. Araba hem daha konforlu daha az yakıyor daha iyi gidiyor ve yerden daha yüksek yani altını sürtmem kafamı s.....
Araba yakışıklı olunca ne takılsa yakışıyor
ya orası öyle de bu opc jantlar çok tatlı değil mi
ya orası öyle de bu opc jantlar çok tatlı değil mi
bu jant çok güzelmiş bak @alfhonso bi de 3.5 luk spor yay çok çok tatlı olur hadi bakalımDeğil benim CCCCantları verem başganım aramızda anlaşırız yaaa şiiiişşştt şaka bi yana şöyle bişey ? ;
ya ben muayeneden 3 gün sonra kopan el frenini yaptıramadim dahaYürüyün gidin 6 aydır bi spoiler almadım jant lastik yay may mı alayım
Ekli dosyayı görüntüle 24528Ekli dosyayı görüntüle 24529Ekli dosyayı görüntüle 24530Ekli dosyayı görüntüle 24531Ekli dosyayı görüntüle 24532
Fotolar kötü aslında, bantları sökmediğim beklettiğim için arabayı temizletemedim, leşşş gibi ) ama güzel oldu be içime sindi
daha sonra detaylı ve düzgün fotoğraflar gelecek yine )
Arka tampondaki difüzör ne kadar tuttu
difüzör şundan naha şu 60 tl krom uç, 50 tl de egzozcuya montaja verdim
boyacıma komple olduğu için net bir şey diyemeyeceğim ama sitede boyalı boyasız fiyat var ordan fikir edinebilirsin