Büyük ihtimal ertaşmekaniğe gidiyordur ahahahyok ya ben sağ şeritteydim o bir anda orta şeritten gelip bastı geçti yanımdan
Büyük ihtimal ertaşmekaniğe gidiyordur ahahahyok ya ben sağ şeritteydim o bir anda orta şeritten gelip bastı geçti yanımdan
kardo benim meskenim ormanlar, yarın offroad var şöyle bi çamura bulancam doğal ortamımda debelencem, valla ekibimle planım kemerburgaz tarafları ama bi daldıkmı ormana nerden cıkarız allah bilirOrmanda napıcan knka hdhsh hangi ormana gidiyosun bide
kardo benim meskenim ormanlar, yarın offroad var şöyle bi çamura bulancam doğal ortamımda debelencem, valla ekibimle planım kemerburgaz tarafları ama bi daldıkmı ormana nerden cıkarız allah bilir
Aynenolabilir teknik otonun ordamıydı dükkan
@kerpetenemir
yarış olduğu zaman yazarım sana gidriz beraberBi ara benide götür knka
Recaro +1. Bu arabaya şart. Ama pres yayı da desteklemiyorum başka bir yolu varsa ona başvur derim. =)recaro koltuk takımı buldum anlaşırsam alıcam , sonra hemen şakiriştaina gidip yaylarıda 10cm preslettikmi işlem tamamdır
Sevinirim knkayarış olduğu zaman yazarım sana gidriz beraber
Amortisörü keseriz abiRecaro +1. Bu arabaya şart. Ama pres yayı da desteklemiyorum başka bir yolu varsa ona başvur derim. =)
Sen beni öldürecenAmortisörü keseriz abi
Km az be knki ben 550binde turbo büyüten adam gördüm bizim dükkanda orjinal motorakm yi kesss nedense yüksek km de bakımlı araçlara ayrı bi sempatim var
ben turbo büyütmeye felan karışıyım bro babamın eski şirketinde 590 binde tdı'lar 365 binde hitler motor skodalar vardı ilk günki gibi çalışan ruhuma işlemiş yüksek km araba kullanmakKm az be knki ben 550binde turbo büyüten adam gördüm bizim dükkanda orjinal motora
Jant kapaklarıyla ilgili iyi bi yorum yapan çıkmamış sanırım müdür )
Çok kişi beğenmedi ama ben beğendiğim için sıkıntı yok
Knka 1.7de turbo falan büyütmiceksen alınıcak araba değilben turbo büyütmeye felan karışıyım bro babamın eski şirketinde 590 binde tdı'lar 365 binde hitler motor skodalar vardı ilk günki gibi çalışan ruhuma işlemiş yüksek km araba kullanmak
Hahahahaİşte huzurun felsefesi
bence bu yakıt fiysatlarıyla tam binelecek araba 5.22 benzin 4.52 mazotmu olur lanKnka 1.7de turbo falan büyütmiceksen alınıcak araba değil