1.2 sahibiysen öyle 2+1 le felan hiç uğraşmıyosn işte direkt yazlık nerden alsak diyosun abi
ben o vergiyi duyduğuman beri kendimi çaya sahlepe verdim efkarlıyım.....
1.2 sahibiysen öyle 2+1 le felan hiç uğraşmıyosn işte direkt yazlık nerden alsak diyosun abi
@kerpetenemir Yalnız değilsinhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-tek-fiyat-pazarliksiz-378066746/detay
Senin jant kapağından var resimlerde ))
Hadi be. Ben ilk senin arabada gördüm. Valla çok uzağım 1.7 dünyasına.Mercedes jant kapağı meşhur zaten ya çoğu 1.7nin üstündne geçmiştir modası geçti ben yeni takıyorum
valla bende ilk senin 1.7de gördüm iyiymiş
Çoook fazla 1.7de mercedes jant kapağı var , faceteki mercedes grubundaki adamlar mercedes jant kapağı almak için corsa c grubuna üye oluyolar ahdhhs
arkadaşımda var 1.7 de turbonun pallarını (doğru yazdığımdan emin değilim ) büyütülmüş katalizör iptal düz boru falan var onları söylemedim allahın emri zaten artı bide kesicili yazılım var ondan sordum teşekkürler..Piyasada 400tlyede hybrid var 1200 tlyede , 200tl işçilik tutuyor , yazılım güncellemek keyfinize kalmış biraz daha yazılımınızı açtırabilirsiniz , stok turboda hard yazılımda daha çok sorun çıkarır hybrid turbo stok turbodan daha sağlam oluyor
Bende yazılımda kesici yok , organik giriyo kesiciye 5200 devirde turbo korumaya alıyoarkadaşımda var 1.7 de turbonun pallarını (doğru yazdığımdan emin değilim ) büyütülmüş katalizör iptal düz boru falan var onları söylemedim allahın emri zaten artı bide kesicili yazılım var ondan sordum teşekkürler..
ses bakımından fark var mı pekiBende yazılımda kesici yok , organik giriyo kesiciye 5200 devirde turbo korumaya alıyo
Çatır çatır kesmiyo ama hoş bi kesici sesises bakımından fark var mı peki
Orta konsoldaki anahtar nerde
Knka kaydırmaz bant kayboldu bende arka koltuğun ortasına koydum 13 anahtarımı arabanın arka koltuğu takım çantası zaten yarın onada bi güncel foto çekerimOrta konsoldaki anahtar nerde
Tablet yapıcam şimdi konsola knka beğenirsen sanada yapalımcok tatlı olmuş bro