Opel Corsa 1.7 DTİ

bence bu yakıt fiysatlarıyla tam binelecek araba 5.22 benzin 4.52 mazotmu olur lan
Geçende arabaya mazot almaya gittim. Euro dizel dedim 200 lira dedim. Baktım doldurmaya başladılar. Bir süre sonra pompa makinesine baktım 4.50 küsür bir şey yazıyor. Dedim yanlışlıkla benzin mi koydular benzinlikteki büyük tabelaya baktım. Bu nasıl fiyattır?

mayıs 2016 da arabamı aldığım gün benzin almıştım o fişi buldum 4.28'den almışım dün ise 5.22 den aldım nerdeyse 1 tl zam yemiş bensin 7 ayda

usta hazır konu biraz paradan açılmışken hibrit turbo için ortalama ne kadar tutar ve hani yaptırdıktan sonra randıman hemen sağlanır mı bide hibrit yaptırdıktan sonra sadeece hard yazılımlıya göre sorunlar çıkar mı son olarak hibrit yaptıktan sonra tekrardan yazılımı güncellemek gerekir mi @kerpetenemir

usta hazır konu biraz paradan açılmışken hibrit turbo için ortalama ne kadar tutar ve hani yaptırdıktan sonra randıman hemen sağlanır mı bide hibrit yaptırdıktan sonra sadeece hard yazılımlıya göre sorunlar çıkar mı son olarak hibrit yaptıktan sonra tekrardan yazılımı güncellemek gerekir mi @kerpetenemir

Piyasada 400tlyede hybrid var 1200 tlyede , 200tl işçilik tutuyor , yazılım güncellemek keyfinize kalmış biraz daha yazılımınızı açtırabilirsiniz , stok turboda hard yazılımda daha çok sorun çıkarır hybrid turbo stok turbodan daha sağlam oluyor

dünyada petrolün varil fiyatındaki değişimi de tespit edebilirseniz Mutluluğun formülünü bulabilirsiniz :D
Mutluluğun formülünü buldum ben ;

Başarılı olmak mutluluk getirir bişeyler elde etmek falan , biz şimdi hep başarısız olduğumuz için mutsuz oluyoz , ben eğerki başarmamak istersem bunu yapabilirim , başarısız olabilirim ve başarısız olmayı başarabilirim , sonuç : mutluluk :)

NOT FOUND 404

Mutluluğun formülünü buldum ben ;

Başarılı olmak mutluluk getirir bişeyler elde etmek falan , biz şimdi hep başarısız olduğumuz için mutsuz oluyoz , ben eğerki başarmamak istersem bunu yapabilirim , başarısız olabilirim ve başarısız olmayı başarabilirim , sonuç : mutluluk :)

NOT FOUND 404

Bu adamı takdir ettim, olmuş bu olmuş. Mutluluk burda işte, :D