Hepsini beyaza çevirdimBütün aydınlatmaları maviye çevirdiysen kabul.
Hepsini beyaza çevirdimBütün aydınlatmaları maviye çevirdiysen kabul.
Bende 1.7 corsa dusunuyorum bursadanim bildiğiniz satilik temiz corsa varmı hayırlı isler
Gahahahahahaahhahaha @kerpetenemir bostancı sanayide 300 demişlerdi
yapmışlığımız var knki hatta bagaj kapağı modasını biz başlattıkBagaj kapağıyla motor kaputunu söküp naylon muşamba da gerdirirsen +5 hp kardo
yapmışlığımız var knki hatta bagaj kapağı modasını biz başlattık Ekli dosyayı görüntüle 1836
Buda bizim dükkanda yapıldı anıl dalga mg remaps istanbul bayisinin arabasıydı çanakkaleye satıldı , dikkat edersen 4. Viteste bitiriyo çünkü o videodan önce 5.vites dişlisini kırmışlardı hatta sanayide şanzımanı indiğinde ordaydımabi şu arabaya bitiyorum
Haydaaa dur bakalım daha neler çıkacakBuda bizim dükkanda yapıldı anıl dalga mg remaps istanbul bayisinin arabasıydı çanakkaleye satıldı , dikkat edersen 4. Viteste bitiriyo çünkü o videodan önce 5.vites dişlisini kırmışlardı hatta sanayide şanzımanı indiğinde ordaydım
haftaya vizeler bitsin yanındayım, hemen bir şeyleri söküp iptal etmemiz lazım duramıyorumGahahahahaha
Ne zaman geliyosun istanbula kanki sinangarajda çok işimiz var
Klima borularını sökücez , z rotunu değişicez , aksları kontrol edicez , fren balatalarını kontrol edicez , jantları beyaza boyicaz , klima borularını iptal edicez , termostatı söküp bakıcaz çalışıyomu çalışmıyomu , kalorifer borularına tıkanıklığı giderici bişeyler döküp petekleri temizlemeye çalışıcaz , yağ değişicez , mazot filtresi değişicez , yağ filtresi değişicez , radyatör suyunu değişicez , antifriz eklicez , klima radyatörünü sökücez o sırada su radyatörünü ve intercoolerıda söküp temizlicez oooo çok işimiz var gel bian öncehaftaya vizeler bitsin yanındayım, hemen bir şeyleri söküp iptal etmemiz lazım duramıyorum
Ya abicim bak şimdi havalar soğukken gaza gelip komple iptal ediyorsun o klimayı ama gelecek yaz yelpazeyle idare edemezsin. O302 otobüs şöförü gibi 12V pervane mi koyacan ön konsola? Etme eylemeKlima borularını sökücez , z rotunu değişicez , aksları kontrol edicez , fren balatalarını kontrol edicez , jantları beyaza boyicaz , klima borularını iptal edicez , termostatı söküp bakıcaz çalışıyomu çalışmıyomu , kalorifer borularına tıkanıklığı giderici bişeyler döküp petekleri temizlemeye çalışıcaz , yağ değişicez , mazot filtresi değişicez , yağ filtresi değişicez , radyatör suyunu değişicez , antifriz eklicez , klima radyatörünü sökücez o sırada su radyatörünü ve intercoolerıda söküp temizlicez oooo çok işimiz var gel bian önce
Ya abicim bak şimdi havalar soğukken gaza gelip komple iptal ediyorsun o klimayı ama gelecek yaz yelpazeyle idare edemezsin. O302 otobüs şöförü gibi 12V pervane mi koyacan ön konsola? Etme eyleme
Ah be kardeşim... Mayıs ayında sana havlu getiririm artık hediyem olsun. Hatta iki tane alayım, biri dikiz aynanda kururken ötekini kullanırsınKlima zaten iptaldi abi
Hızlı giderken camı açınca serin oluyoAh be kardeşim... Mayıs ayında sana havlu getiririm artık hediyem olsun. Hatta iki tane alayım, biri dikiz aynanda kururken ötekini kullanırsın
Benim araba durmuyo abi ya , bi yerde mesai yapıp frene para gömmem lazımSende olur tabi. Ben 1.2 ile kocaman camı açınca paraşüt etkisi oluyor araba aniden paraşüt açmış gibi duruyor
Durmuyor diyorsun, tutmuyor diyorsun. Benimkisi duruyor da tutuyor da. Haydi beygiri bol, frene takviyenin faydası olur anlarım da, altyapısında bilmediğim farklar mı var bizim arabaların? Senin arabada arkada yaprak yay filan mı var as250 gibi Benim araba nasıl tutuyor?Benim araba durmuyo abi ya , bi yerde mesai yapıp frene para gömmem lazım
Durmuyor diyorsun, tutmuyor diyorsun. Benimkisi duruyor da tutuyor da. Haydi beygiri bol, frene takviyenin faydası olur anlarım da, altyapısında bilmediğim farklar mı var bizim arabaların? Senin arabada arkada yaprak yay filan mı var as250 gibi Benim araba nasıl tutuyor?