Sustalı anahtarı nerde yaptırdın kardeş?
hayırlı olsun vala bende sustalı yaptırmayı düşünüyorum benim kumanda herşey sağlam sadece sustalıya geçirmenin fiyatını biliyomusun gerçi bende yedek anahtarda yok
yenibosnada eskidjnin bi arka sokağında bi anahtarcı adamlar işlerinde baya iyiler
Yenibosna'ya git gel de 100 TL... Etti 150. Biraz pahalıya patlıyor banasadece sustalıya geçirmek için 50 tl fiyat verdiler
abi sen nerde oturuyodun karşıdada var bir sürü anahtarcı her anahtarcı yapar bu işiYenibosna'ya git gel de 100 TL... Etti 150. Biraz pahalıya patlıyor bana
uygunmuş o zaman ben edirnedeki anahtarcılarıda gezim bir olmadı istanbula geldiğimde yaptırtırım
Kardeş ben Maltepe'de oturuyordum da, yazın Kocaeli Maşukiye'ye taşındım. Sakarya il sınırı burası ya.abi sen nerde oturuyodun karşıdada var bir sürü anahtarcı her anahtarcı yapar bu işi
oralardaki anahtarcılardada vardır her yerde var yaKardeş ben Maltepe'de oturuyordum da, yazın Kocaeli Maşukiye'ye taşındım. Sakarya il sınırı burası ya.
Akşama arabayı evin önünden çalar lan buradakiler. İzmit'te bir ara bakabilirim. Hele ona sıra gelsin de... Genel olarak maliyetini öğrenmem iyi oldu. Ayaküstü sonra...oralardaki anahtarcılardada vardır her yerde var ya
Akşama arabayı evin önünden çalar lan buradakiler. İzmit'te bir ara bakabilirim. Hele ona sıra gelsin de... Genel olarak maliyetini öğrenmem iyi oldu. Ayaküstü sonra...
vala ufak yerlerde sıkıntı biraz istanbulda yaptıracağın yerler çok uyguna bulabiliyosun başka yerde 380 liraya satılan şu çakma varexleri 600 700 liraya satıyolar burda katalizör yerine ortaya varex artı kumandasını 400liraya zar zor buldum edirnede
hocam bende yaza doğru varex düşünüyorum sayfa falan varmı sizin yada varexin fotoğrafları yabancıdan almayalımDostum 250 tlye bizim dükkanda satıyoruz deseydin kargolardık sana beyinli falan kumandası , mazot beyni pompası falanda var aklında bulunsun , ben düz boru ile takılıyorum hashhs
hocam bende yaza doğru varex düşünüyorum sayfa falan varmı sizin yada varexin fotoğrafları yabancıdan almayalım
Bütün aydınlatmaları maviye çevirdiysen kabul.Ekli dosyayı görüntüle 1796
Cifle yıkandıktan sonra Ekli dosyayı görüntüle 1797 Ekli dosyayı görüntüle 1798
Mavi olan ayak altı aydınlatmalarıda beyaza çevirdim
Ekli dosyayı görüntüle 1799