Orjinal olanlari daha esnek hocam bende orjinal var biraz yamuldu seninkinde siparis verdim baktim cok sert orjinal gibi olmicak takmadimYalnız bu esnek plastik parça fiber değil
Orjinal olanlari daha esnek hocam bende orjinal var biraz yamuldu seninkinde siparis verdim baktim cok sert orjinal gibi olmicak takmadimYalnız bu esnek plastik parça fiber değil
antepte tam bilmiyorum ama mersinde de popülerliği arttı baya ustasıda kulağıma gelen varmış bakalım ama şu aralar mk1 focuslarada bakıyorum bakalım teşekkürlervalla mersin gaziantep falan oralarda hiç 1.7 ustası yok , sanayide sevilmeyen bir arabadır kime gitsen parça yok yada biz bunu yapmıyoruz deyip geçiştirirler ufacık bi arıza verse başın ağrır tavsiyem 1.7 almaman yönünde .
Kardeş nasıl hususi? Tadilat projesiyle ruhsatında revizyon mu yapıldı?
antepte tam bilmiyorum ama mersinde de popülerliği arttı baya ustasıda kulağıma gelen varmış bakalım ama şu aralar mk1 focuslarada bakıyorum bakalım teşekkürler
Orjinal olanlari daha esnek hocam bende orjinal var biraz yamuldu seninkinde siparis verdim baktim cok sert orjinal gibi olmicak takmadim
sanırım aynı kişiyse bi ara arabası satılık sohbet etmiştikmersinde var ya ben başka yerle karıştırdım mersinde hatta bi abim var orda k04 turbolu aracı vardı 250hp alırsan haber et onla tanıştırırım seni , yani numarasını veririm görüşürsün yardımcı olurlar sana
güzel zamanda almışsın o zaman =)2003 yılında galeriden alırken cam ve koltuk taktırırsan galeride ruhsata hususi yazılıyordu , 2 yılda bir muayene ve köprülerin hepsini kullanabiliyorum yani normal araç gibi kullanıyorum hiç bi fark yok , ama o yasa 2004-2005 gibi yürürlükten kaldırıldı
sanırım aynı kişiyse bi ara arabası satılık sohbet etmiştik
aynen lon plakanın sahibiyle baya konuşmuştuk onun arabası baya iyiydi 150+hp tek eksik büyük turboydu onuda yaptıysa 200hp lere ulaşmıştırLon plaka ve ef plaka
aynen lon plakanın sahibiyle baya konuşmuştuk onun arabası baya iyiydi 150+hp tek eksik büyük turboydu onuda yaptıysa 200hp lere ulaşmıştır
hayırlı olsun keyifli gazlamalarBugün turbomu değiştim , emme tarafındaki pali büyük olan bir turbo taktık , tahmini 150 hp araç şuan , foto çekemedim sanayide ellerim yağ içindeydi kırılan turbo çok yağ basmış
hayırlı olsun keyifli gazlamalar
0-100, top speed videoları bekleriz
Maşallah corsa 1.7 gördüm direk atladım konuya forum açılmadan önce sohbet bölümünde yakından takip ediyordum konuyu kazasız belasız kullanman dileğiyle bizimkent mc e cumartesileri uğrarsan tanışma fırsatımızda olur
Aynen beylikdüzü bizimkent bu cumartesi kesin gelmeni öneririm paşam tuningin tanışma organizasyonu var saat 20:00 da gelirsen beklerizbeylikdüzü bizimkentmi çok uzak orası ya
Çok uzak yaAynen beylikdüzü bizimkent bu cumartesi kesin gelmeni öneririm paşam tuningin tanışma organizasyonu var saat 20:00 da gelirsen bekleriz
Teşekkür ederimhocam güzel toplamışın allah kaza bela vermesin