Opel Corsa 1.7 DTİ

valla mersin gaziantep falan oralarda hiç 1.7 ustası yok , sanayide sevilmeyen bir arabadır kime gitsen parça yok yada biz bunu yapmıyoruz deyip geçiştirirler ufacık bi arıza verse başın ağrır tavsiyem 1.7 almaman yönünde .
antepte tam bilmiyorum ama mersinde de popülerliği arttı baya ustasıda kulağıma gelen varmış bakalım ama şu aralar mk1 focuslarada bakıyorum bakalım teşekkürler :)

Kardeş nasıl hususi? Tadilat projesiyle ruhsatında revizyon mu yapıldı?

2003 yılında galeriden alırken cam ve koltuk taktırırsan galeride ruhsata hususi yazılıyordu , 2 yılda bir muayene ve köprülerin hepsini kullanabiliyorum yani normal araç gibi kullanıyorum hiç bi fark yok , ama o yasa 2004-2005 gibi yürürlükten kaldırıldı

antepte tam bilmiyorum ama mersinde de popülerliği arttı baya ustasıda kulağıma gelen varmış bakalım ama şu aralar mk1 focuslarada bakıyorum bakalım teşekkürler :)

mersinde var ya ben başka yerle karıştırdım :D mersinde hatta bi abim var orda k04 turbolu aracı vardı 250hp alırsan haber et onla tanıştırırım seni , yani numarasını veririm görüşürsün yardımcı olurlar sana

2003 yılında galeriden alırken cam ve koltuk taktırırsan galeride ruhsata hususi yazılıyordu , 2 yılda bir muayene ve köprülerin hepsini kullanabiliyorum yani normal araç gibi kullanıyorum hiç bi fark yok , ama o yasa 2004-2005 gibi yürürlükten kaldırıldı
güzel zamanda almışsın o zaman =)

Bugün turbomu değiştim , emme tarafındaki pali büyük olan bir turbo taktık , tahmini 150 hp araç şuan , foto çekemedim sanayide ellerim yağ içindeydi kırılan turbo çok yağ basmış :(

Maşallah corsa 1.7 gördüm direk atladım konuya forum açılmadan önce sohbet bölümünde yakından takip ediyordum konuyu kazasız belasız kullanman dileğiyle bizimkent mc e cumartesileri uğrarsan tanışma fırsatımızda olur :)

WhatsApp Image 2016-09-09 at 02.51.00.jpeg

Bugün bu iğrenç anahtardanda kurtuldum :D arabadaki uzaktan kumanda modülü yandığı için 120 tlye maal oldu
WhatsApp Image 2016-11-14 at 23.56.04.jpeg