@berkertekin abi yeni gördüm senin garaj başlığını senin arabanında maşallahı varmış inşallah uzun yıllar daha sorunsuzca binersin
Ancak mı gördün başlığı pes valla@berkertekin abi yeni gördüm senin garaj başlığını senin arabanında maşallahı varmış inşallah uzun yıllar daha sorunsuzca binersin
abi şu aralar aşırı yoğunum ondan forumada yeni geldim bide biliyorsunAncak mı gördün başlığı pes valla
Jantları yeni aldığım zamanki bu fotoğraf sana hediye gelsin o zaman
http://i.hizliresim.com/5LYMDL.jpg
Teşekkürler. Daha kalın kolları olan 5 kollu aradım ama orijinal ebatında aradığıma en yakın bunu bulabildim. Renk olarak da direk olarak arabanın renginde arıyordum. Fabrika çıkışı orijinal janlarıymış gibi gözüksün istiyordum. E gsi filan da değil bu, o yüzden çok janjanlı veya O.Z. racing'in ralli tipi jantları tarzında bir şey alsam araba üzerinde hiç inandırıcılığı olmazdı. Görselde minimum modifikasyon tercihimdir.valla bende sevdim bi yakışmış bu jantlar
aynen kesinlikle orjinalden farksız olmuş ben çok beğendim, taş değmesin çizilmesin inşallahTeşekkürler. Daha kalın kolları olan 5 kollu aradım ama orijinal ebatında aradığıma en yakın bunu bulabildim. Renk olarak da direk olarak arabanın renginde arıyordum. Fabrika çıkışı orijinal janlarıymış gibi gözüksün istiyordum. E gsi filan da değil bu, o yüzden çok janjanlı veya O.Z. racing'in ralli tipi jantları tarzında bir şey alsam araba üzerinde hiç inandırıcılığı olmazdı. Görselde minimum modifikasyon tercihimdir.
Hocam şimdilik lastiklerin durumu bu. Gün yüzü görünce temiz fotoğrafını çekeceğim.Lastikler ne oldu. Bol bol resim cek inceliyem
Abi tipi vardı tipi Kelle koltuktaydı. Telefon da kar yiyince ayrı sapıttı. Sırf senin için üşenmedim indim lastikleri çektim. Çamurluklar dolmasa direksiyonu tamamen çevirip detaylı çekecektim. Ama şartları bu kadar ağır beklemiyordum çıkarken.Resim cekmeyi hic beceremiyon. Egitim sart. Komple arabayi kadraja sokamamisin. Boyle cevre elemanlariyla 3 nokta yapsaydin keske..
Denizli'de buluşma mı olacakmış mış Ben 1-2 ayda bir geliyorum Denizli'ye ailem orda olduğu için. Bi fırsat olursa tanışmak isterim küçük bi buluşma modunda hiç fena olmaz.Bi daha gelmen halinde beklerim hocam Denizli Can'dır, ) Denizliliyim aynen 8 sene zonguldaktaydım ben de geçen yaz geldim
Denizli'de buluşma mı olacakmış mış Ben 1-2 ayda bir geliyorum Denizli'ye ailem orda olduğu için. Bi fırsat olursa tanışmak isterim küçük bi buluşma modunda hiç fena olmaz.
Ben bu arabayı nasıl yıkayacağım? Bahçede yokuş aşağı park ederken bile tavana kadar böyle çamur oluyor. Daha bunun yokuş yukarı bahçeden çıkması var...
Ekli dosyayı görüntüle 3507
Bakım şart olmuş...odb soketim gelse net ölcücem ama abi en son hesap ie 8.5 lt benim sehir içi