Bakım şart olmuş...
Bu arada benim B250 lastikler değiştikten sonra 4 mevsim takmama rağmen ortalama tüketimim 0,3 filan azaldı.
hasta oldum :( çok güzel çıkmış
upload_2016-12-29_12-56-21-png.2906

Abi arabanla aranda gerçekten çok güzel bir bag var umarım gelecekte inşallah alacağım aracımla inşallah benimde bu tarz sıkı bir bağım olur. Kazasız belasız sürüşler dilerim :).

Abi arabanla aranda gerçekten çok güzel bir bag var umarım gelecekte inşallah alacağım aracımla inşallah benimde bu tarz sıkı bir bağım olur. Kazasız belasız sürüşler dilerim :).
sağol kardeşim. Sadece benim değil, yeğenimin de bağı var. Bayılıyor velet, 1 yaşında vites atıyordu. Yeni araba alırsam da niyetim bunu satmayıp gelecek nesillere bırakmak. :)

Arkadaşlar benim araba çıldırdı. Kocaeli'den İzmir'e 2kişi+full bagaj 110-160 arası basa basa, yolun yarısında sağanak yağış varken gitrim. Öncesinde de aceleli 150'yi gören şehir içi kullanım profiliyle 100km üstü yol vardı. Benzin ışığı hala yanmadı, hatta çeyreğin altına da yeni düştü. 610km oldu :D Bu sürüşte maksimum 500km bir menzil bekliyordum, nasıl oldu anlamadım. :)
1489966702893.jpg

Arkadaşlar benim araba çıldırdı. Kocaeli'den İzmir'e 2kişi+full bagaj 110-160 arası basa basa, yolun yarısında sağanak yağış varken gitrim. Öncesinde de aceleli 150'yi gören şehir içi kullanım profiliyle 100km üstü yol vardı. Benzin ışığı hala yanmadı, hatta çeyreğin altına da yeni düştü. 610km oldu :D Bu sürüşte maksimum 500km bir menzil bekliyordum, nasıl oldu anlamadım. :)
Ekli dosyayı görüntüle 5333
Uzun yolda çok normal değil mi?

Ekli dosyayı görüntüle 5333

Uzunyolda öyle gariplikler olur, benim arabada dip gazda 200 km sürmeme rağmen 6,8 litre tüketim çıktı. Heralde arkadan beni melekler itti dedim kendi kendime.

Uzun yolda çok normal değil mi?
Haklısınız, normal şartlarda çok bile yaktı derdim ama bu gidişimde şehir içinden fazla yaktıracak gibi bastım. Defalarca 5k-6k devirleri gördüm. 1.2 motorla yüksek hızlarda 2.0 arabalardan fazla yakıyor bazen. Şaşırtan kısmı o oldu.

Benzinli i10 ile giden bir arkadaşda şaşkın, oda uzun yolda 150 km yol sürmüş sonra 781 km menzil görmüş. Depo sadece 40 litre oysaki..
Havalar atmosferik arabaların sevdiği sıcaklıkta. Hava yakıt iyi karışıp yanıyor %100 verim .
17361602_10154635819573477_5278370123499840363_n.jpg