sanırım haklısınız, direksiyonu çevirmenize rağmen araç öne doğru gitmek istiyor, aynı durum Vectra içinde geçerli ve biz otomobil tutkunları buna önden kayma ( understeer ) diyoruz, Jeremy Clarkson ise hayatımda gördüğün en kötü şase diyor.Bugüne kadar 4 opel araç eskittim 2si corsa 2si astra. Özellikle astra J ve üstü araç kullananlar, opelin sürüş dinamilkerini başka araçlarda zor bulurlar, otomatik şanzımanı eleştirilir, yeri gelir kasanın ağırlı eleştirilir ama aracın sürüş limitleri ve düz gidiş kararlılığı çok az araçta vardır. Bence sunduğu kalite ve fiyat opeli gözümde orta segmentin en alınabilir markalarından biri yapıyor.
Arkadaşın "düz gidiş kararlılığı"ndan kasıtı direksiyonu çevirince bile dümdüz gitmesi olabilir öyle deme hemen ahusahsuahasanırım haklısınız, direksiyonu çevirmenize rağmen araç öne doğru gitmek istiyor, aynı durum Vectra içinde geçerli ve biz otomobil tutkunları buna önden kayma ( understeer ) diyoruz, Jeremy Clarkson ise hayatımda gördüğün en kötü şase diyor.
Opelin sürüş dinamikleri ve yol tutuşunda bu kadar ne gördünüz merak ediyorum doğrusu
sanırım haklısınız, direksiyonu çevirmenize rağmen araç öne doğru gitmek istiyor, aynı durum Vectra içinde geçerli ve biz otomobil tutkunları buna önden kayma ( understeer ) diyoruz, Jeremy Clarkson ise hayatımda gördüğün en kötü şase diyor.
Opelin sürüş dinamikleri ve yol tutuşunda bu kadar ne gördünüz merak ediyorum doğrusu
Ben astra j ve ustu demişim sen 16 yıl önce üretilmiş sen vectra demişsin. Astra h fotografı koyup en berbat sasi demissin. Ben orta sınıf demişim biz araba tutkunlari bilmem ne bilmene sen ne kullandın demissin ferrariyle kıyaslamadık her halde iyi oku astra j ustu orta segment arac demişiz.sanırım haklısınız, direksiyonu çevirmenize rağmen araç öne doğru gitmek istiyor, aynı durum Vectra içinde geçerli ve biz otomobil tutkunları buna önden kayma ( understeer ) diyoruz, Jeremy Clarkson ise hayatımda gördüğün en kötü şase diyor.
sanırım haklısınız, direksiyonu çevirmenize rağmen araç öne doğru gitmek istiyor, aynı durum Vectra içinde geçerli ve biz otomobil tutkunları buna önden kayma ( understeer ) diyoruz, Jeremy Clarkson ise hayatımda gördüğün en kötü şase diyor.
peki sizin dediğiniz olsunBen astra j ve ustu demişim sen 16 yıl önce üretilmiş sen vectra demişsin. Astra h fotografı koyup en berbat sasi demissin. Ben orta sınıf demişim biz araba tutkunlari bilmem ne bilmene sen ne kullandın demissin ferrariyle kıyaslamadık her halde iyi oku astra j ustu orta segment arac demişiz.
Duz gidiş kararlılığının ne demek olduğunu biraz araştırırsan öğrenirsin. Yuksek süratlerde aracın yol ruzgar vb tüm şartlardan minimum etkilenip aracın yolda gezelememesi demektir. Ancak iyi bir şasi ve süspansiyonla bu mümkün olur. Birgun astra j 1.6T 180hp kullanirsan ve 220km hızla giderken ne demek oldugunu anlarsın.Arkadaşın "düz gidiş kararlılığı"ndan kasıtı direksiyonu çevirince bile dümdüz gitmesi olabilir öyle deme hemen ahusahsuaha
Vag ile mutluluklar köşesinde bu akşam...gene konu yol tutuşta yol tutmuyora geldi ya ne diyeyimyahu yolda hangi kötü şaseli opel gördünüz yolu tutamayıp takla atan veya bariyere giren. neymiş efendim viraj içindeyken direksiyonu kırmış kafadan kaymış. arkasını açması gerekiyormuş. böyle bir şey birçok kullanıcının umrunda olmayabilir. bu umrunda değilse "otomobil tutkunu" değil mi yani. 2000 lerden sonra belli segment üzeri neredeyse her araba 170 km hıza kadar otobanda iyi hissettiriyor. kaldı ki böyle yorumlar yapanların ne kadarlık sürücü olduğu tartışılır...
senin ne ehliyetin olduğunu nede arabanın olduğunu sanmıyorum, yaşında 16-17 liseli vag seven bir arkadaşsıngene konu yol tutuşta yol tutmuyora geldi ya ne diyeyimyahu yolda hangi kötü şaseli opel gördünüz yolu tutamayıp takla atan veya bariyere giren. neymiş efendim viraj içindeyken direksiyonu kırmış kafadan kaymış. arkasını açması gerekiyormuş. böyle bir şey birçok kullanıcının umrunda olmayabilir. bu umrunda değilse "otomobil tutkunu" değil mi yani. 2000 lerden sonra belli segment üzeri neredeyse her araba 170 km hıza kadar otobanda iyi hissettiriyor. kaldı ki böyle yorumlar yapanların ne kadarlık sürücü olduğu tartışılır...
Hmmm yani diyosun ki illa anlamak için astra j olcak 1.6t olcak 180hp olcak ve 220km ile gitmem gerekiyor ne diyelim inşallah bi gün deneme fırsatım olurDuz gidiş kararlılığının ne demek olduğunu biraz araştırırsan öğrenirsin. Yuksek süratlerde aracın yol ruzgar vb tüm şartlardan minimum etkilenip aracın yolda gezelememesi demektir. Ancak iyi bir şasi ve süspansiyonla bu mümkün olur. Birgun astra j 1.6T 180hp kullanirsan ve 220km hızla giderken ne demek oldugunu anlarsın.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herhangi bir marka konusunda senin yazdığın hiçbir şeyi dikkate almam Vag vag vagben opel ile ilgili yazdım şayet okuduysan
ahahahhah yemin eder misin ne yahu yaşını bu kadar belli etme kardeşim, yarın pazar diye ailen geç yatmana izin mi nedir anlamadımbu dediğin için bir şey üzerine yemin eder misin madem iddialısın
üzgünüm ama benim 98 fiestam yokçok seviyesiz bir adamsın. iyiki var arkasını kontrollü bırakan 98 fiestan. ne diyeyim
tabi ki aslanoffffff. ne şase var onda be![]()
Yok valla bırakmıyo hayvan gibi kafadan kayıyor benim vectra justlikeleon diyip bombayı atayım şuraya ahuahauaah siper alın geliyorlarrpeki arkasını kontrollü bırakan arkadaşım...