Opel ve sorunsuzluk :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GARAJ TV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jetta da 80 ile giderken şanzıman acil servis diye uyarı verdi tabii bu sırada gaz çalışmıyor zar zor kenara çekmişler arabayı herhalde meriva ya en çok yaklaşan olay bu oldu :D
O sayılmaz. Benim araba da acil servis diye uyarı verip vites değiştirme yetkimi elimden aldı debriyajı iptal edip. Ama neredeyse 250km yol geldim öyle :D

Şöyle bir video izledim Opel hakkında. Genel izlenim oluşturması açısından faydalı olabilir.
Burada söylenenlerin bir kısmını biz yaşadık, bir kısmını çevremizdekiler yaşadı. Ama hepsine şahit oldum. :)

Bu da Cruze için
Cruze sahibi arkadaş sadece supapları çelikle değiştirmişti 1000 lira gibi bir fiyata. Başka masraf söylemedi :) Ama çekmiyor diye şikayeti vardı. Satıp Clio 0.9 aldı.

Opel in Essentia donanımı var, bi halt yok arabada, en boşu..... Onda da 4 tekerlek üstünde gitme sıkıntısı var diyorlar ..

Corsalarda vectrada astrqlarda vardı. Donanım olarak essentia en boşu, boş bomboş.. Onun için de 4 tekerlek üstünde gitmiyormuş diye eleştiriler okudum, dalga geçiyorum yani.. :D
Zaten sorun 1.6 2.5 olması değil berkay, demek istediğim amerikan olması, yani adamların yakıtla, tutumluluk ile ilgisi yok...

2008 Vectra C 1.6 Comfort 200 binde aldık 40 bin km biz yaptık düzenli bakımları yapıldı hiçbir sorun yaşamadık. Yakıtı, konforu muazzam hala kullanıyoruz . Maşallah diyim nazara gelme huyumuz var.

Son düzenleme:
2008 Vectra C 1.6 Comfort 200 binde aldık 40 bin km biz yaptık düzenli bakımları yapıldı hiçbir sorun yaşamadık. Yakıtı, konforu muazzam hala kullanıyoruz . Maşallah diyim nazara gelme huyumuz var.
Aman maşallah deyin. :) Yukarıda eski Cruze sahibi arkadaşların ilk arabası Vectra C 1.6 idi. LPG'li olarak aldılar. Elektronik arızaları, supap yakması vs.leri bir tarafa, araba düz yolda giderken piston kilitledi yatak sardı. Şu ana kadar arıza çıkarmamışsa bakımları ve temiz kullanımı sayesindedir. İhmal etmeden titiz bakmaya devam edin derim. Bakımlısı elektronik arızası çıkarmazsa başka da bir dert çıkarmaz. Güle güle kullanın. =)

Yakın akrabamiz 2001 orijinal Astra g sini satıp mokka almış bakalım ilerleyen süreçte neler yaşayacaklar arabayla:rolleyes:

Aman maşallah deyin. :) Yukarıda eski Cruze sahibi arkadaşların ilk arabası Vectra C 1.6 idi. LPG'li olarak aldılar. Elektronik arızaları, supap yakması vs.leri bir tarafa, araba düz yolda giderken piston kilitledi yatak sardı. Şu ana kadar arıza çıkarmamışsa bakımları ve temiz kullanımı sayesindedir. İhmal etmeden titiz bakmaya devam edin derim. Bakımlısı elektronik arızası çıkarmazsa başka da bir dert çıkarmaz. Güle güle kullanın. =)
Teşekkürler dostum. Bence Vectraların sorun çıkarmasının sebebi kullanıcının aracı c sınıfı astra gibi yani o segmentten araç gibi kullanmaları. Araç D sınıfı sakin sakin üzmeden kullanınca zevkine doyum olmuyor. Nazik araç.

Abi dün baya bir araştırma yaptım. Bugun o araştırmayı yazacağım ve büyük olasılık ne oluyor a.... diyeceksin. Şimdiden hazır ol araştırmayı ilk bulduğumda bende aynı tepkiyi verdim :D

Abi dün baya bir araştırma yaptım. Bugun o araştırmayı yazacağım ve büyük olasılık ne oluyor a.... diyeceksin. Şimdiden hazır ol araştırmayı ilk bulduğumda bende aynı tepkiyi verdim :D
Şimdiden dedim :) Beni de etiketle ki gözümden kaçmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...