Satmayın satmayın eğlendiriyor keratalarBir kere çok sağlam çukurdan geçmiştim karanlıkta birazda hızlıydım (benim hatam) dikiz aynası düşmüştü ona baya gülmüştüm![]()

Satmayın satmayın eğlendiriyor keratalarBir kere çok sağlam çukurdan geçmiştim karanlıkta birazda hızlıydım (benim hatam) dikiz aynası düşmüştü ona baya gülmüştüm![]()
sileceğe citroen yazmışlar bir kere gördüm kalbime kazındı o keşke picasso yazsalardı o zaman efsane olurduSatmayın satmayın eğlendiriyor keratalar![]()
Bende bir aralar citroen amblemli olanını görmüştümsileceğe citroen yazmışlar bir kere gördüm kalbime kazındı o keşke picasso yazsalardı o zaman efsane olurdu![]()
Bende bir aralar citroen amblemli olanını görmüştümBana silecek deme o yağmur sensörü yüzünden kaç defa kaza atlattım. 1 gün olsun doğru çalıştığını hatırlamam. Cama ne kadar su geldiğini hiç ölçmüyor cayır cuyur çalışıyor. Sonra yorulup bir duruyor 15 saniye falan bekliyor bir anda yine çıldırıyor. Değişik bir kafası var.
Bir yerden sonra sorunsuzluğa o kadar alıştık ki eve gelip hararet bir tık arttı baba yaağ diye dert yanıyoruz evde kardeşimle.Japon ithaller madde bağımlılığı gibi bişi bırakamıyorsunMaliyetli tabii, ama ben artık parasını bile geçmiştim arızaların lanet olsun yeter ki artık sorun çıkarmasın kaç paraya vericem sussun moduna girmiştim. Ama manuel candır tabii![]()
Japonlara o konuda hayranım. Adamlar bozulmayan otomobil üretiyor resmen. Çok ciddi söylüyorum citroen falan alsanız direkt uçurumdan atarsınız japondan sonra.Bir yerden sonra sorunsuzluğa o kadar alıştık ki eve gelip hararet bir tık arttı baba yaağ diye dert yanıyoruz evde kardeşimle.Japon ithaller madde bağımlılığı gibi bişi bırakamıyorsun
Opel'den girildi citroen'den çıkıldı. Neyse tüm markalar konuşulur zaten bu gidişle başlıktaYağmur sensörü hiç bir zaman doğru çalışmıyor zatenKonu başlığını opel ve citroen yapsaydım keşke
asıl @motorsinann reis bütün markalar hakkında gördüklerini anlatsa neler neler çıkar
![]()
Opel'den girildi citroen'den çıkıldı. Neyse tüm markalar konuşulur zaten bu gidişle başlıkta@motorsinann bu aralar seat'a giydirmekle meşgul. Görürse muhakkak ufak bir giydirme yapar yine
![]()
Citroen'de çalışsa çıldırırdı zaten. Her şey elektronik, bozuluyor ve üstüne alt yapı da yok. Kafayı yerdi yemin ediyorumCitroen de çalışsaydı keşke yeni picasso da ortadaki ekran pixellerinin ölmesi ya da titreşimli emniyet kemerinin bozulması filan neler neler görürdü ama arabanın içi coksel![]()
Arabada döşemenin altından çıkarttığı kabloları kemirirdi servisteCitroen'de çalışsa çıldırırdı zaten. Her şey elektronik, bozuluyor ve üstüne alt yapı da yok. Kafayı yerdi yemin ediyorum![]()
Sizin meriva adam öldürmeye tam teşebbüs etmişArabada döşemenin altından çıkarttığı kabloları kemirirdi serviste
Beyler hepsi iyi hoş da, hala sert virajda darbe almadan rot başını çıkaran ve seyir halinde bütün motoru kapatıp elektriğini kesen Meriva'nın üstüne arıza söylemediniz.Katil Araba Christine gibiydi namussuz, takasta verildi de kurtulduk.
![]()
Bende hararet gostergeside yok. Gerek duymamis adamlarBir yerden sonra sorunsuzluğa o kadar alıştık ki eve gelip hararet bir tık arttı baba yaağ diye dert yanıyoruz evde kardeşimle.Japon ithaller madde bağımlılığı gibi bişi bırakamıyorsun
Bence abi okumak cok eglenceli en son bakima ne zaman gittim bilmiyorum pek gidesimde yok acikcasiJaponlara o konuda hayranım. Adamlar bozulmayan otomobil üretiyor resmen. Çok ciddi söylüyorum citroen falan alsanız direkt uçurumdan atarsınız japondan sonra.
3 tıklı bişi koymuşlar 1 tık normal sıcaklık iki tık çoook nadir yılda 1 kere falan çok yağmurlu zamanlarda görülüyor 3 belki yoktur da bilmiyorumBende hararet gostergeside yok. Gerek duymamis adamlar
Bence abi okumak cok eglenceli en son bakima ne zaman gittim bilmiyorum pek gidesimde yok acikcasi![]()
Arabada döşemenin altından çıkarttığı kabloları kemirirdi serviste
Beyler hepsi iyi hoş da, hala sert virajda darbe almadan rot başını çıkaran ve seyir halinde bütün motoru kapatıp elektriğini kesen Meriva'nın üstüne arıza söylemediniz.Katil Araba Christine gibiydi namussuz, takasta verildi de kurtulduk.
![]()
Babadan oğula nesil demek bunlarBenzer sorun bizim 96 model Astra F 1.6i Otomatik de olmuş. Çok hatırlamasam da babamın söylediğine göre, araç seyir halinde tamamen güç kesiyormuş. Hatta usta tamam artık sorun olmaz dedikten sonra yüksek bir süratte yine aynı sorunu yapmış![]()
Sanırım beyin ile alakalıydı.Babadan oğula nesil demek bunlarSebebi bulundu mu?
Ben de Meriva'da öyle tahmin ettim ama yetkili servisleri bulamadı. Ya da aramayıp bize öyle dediler bilemiyorum.Sanırım beyin ile alakalıydı.
bizim picasso da da yokBende hararet gostergeside yok. Gerek duymamis adamlar
Arabada döşemenin altından çıkarttığı kabloları kemirirdi serviste
![]()