Opel ve sorunsuzluk :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GARAJ TV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sileceğe citroen yazmışlar bir kere gördüm kalbime kazındı o keşke picasso yazsalardı o zaman efsane olurdu :D
Bende bir aralar citroen amblemli olanını görmüştüm :D Bana silecek deme o yağmur sensörü yüzünden kaç defa kaza atlattım. 1 gün olsun doğru çalıştığını hatırlamam. Cama ne kadar su geldiğini hiç ölçmüyor cayır cuyur çalışıyor. Sonra yorulup bir duruyor 15 saniye falan bekliyor bir anda yine çıldırıyor. Değişik bir kafası var.

Bende bir aralar citroen amblemli olanını görmüştüm :D Bana silecek deme o yağmur sensörü yüzünden kaç defa kaza atlattım. 1 gün olsun doğru çalıştığını hatırlamam. Cama ne kadar su geldiğini hiç ölçmüyor cayır cuyur çalışıyor. Sonra yorulup bir duruyor 15 saniye falan bekliyor bir anda yine çıldırıyor. Değişik bir kafası var.

Yağmur sensörü hiç bir zaman doğru çalışmıyor zaten :D Konu başlığını opel ve citroen yapsaydım keşke :D asıl @motorsinann reis bütün markalar hakkında gördüklerini anlatsa neler neler çıkar :)

Maliyetli tabii, ama ben artık parasını bile geçmiştim arızaların lanet olsun yeter ki artık sorun çıkarmasın kaç paraya vericem sussun moduna girmiştim. Ama manuel candır tabii :D
Bir yerden sonra sorunsuzluğa o kadar alıştık ki eve gelip hararet bir tık arttı baba yaağ diye dert yanıyoruz evde kardeşimle.Japon ithaller madde bağımlılığı gibi bişi bırakamıyorsun

Bir yerden sonra sorunsuzluğa o kadar alıştık ki eve gelip hararet bir tık arttı baba yaağ diye dert yanıyoruz evde kardeşimle.Japon ithaller madde bağımlılığı gibi bişi bırakamıyorsun
Japonlara o konuda hayranım. Adamlar bozulmayan otomobil üretiyor resmen. Çok ciddi söylüyorum citroen falan alsanız direkt uçurumdan atarsınız japondan sonra.

Yağmur sensörü hiç bir zaman doğru çalışmıyor zaten :D Konu başlığını opel ve citroen yapsaydım keşke :D asıl @motorsinann reis bütün markalar hakkında gördüklerini anlatsa neler neler çıkar :)
Opel'den girildi citroen'den çıkıldı. Neyse tüm markalar konuşulur zaten bu gidişle başlıkta :D @motorsinann bu aralar seat'a giydirmekle meşgul. Görürse muhakkak ufak bir giydirme yapar yine :D

Son düzenleme:
Opel vectra b gls vardı zamanında, babam kullanıyordu, 260 ibre vardı 240 a kadar kapatıyordu. Ön amörtisörleri şimdiki vag grubunda daha fazla dikkatimi çeken, tümseklerde sanki havalı süspansiyonmuş gibi tıslamalı, süspansiyonları vardı, bir gün tık dedi durdu, ne kontak aldı ne marş.. Beyin hatasından dolayı demişlerdi çekici ile tamirciye götürdükleirnde.. üzüldük tabi, babam sonra 2-3 araç değiştirdi ama aldığı zevki onlarda bulamayınca yine bir vectra b aldı ama bu sefer cdx sport .. Çok güzel bir gri rengi vardı.. Deri koltuk 4 koltukta da ısıtma, vauxhall direksiyon, 2.5 idi.. Araçta saab jantı vardı.. Harika bir şeydi ama çok yakıyor diye onu satmıştı.. Şimdi peugeot 406 2001 model var hdi, fena da değil.. Babamdan geçmiş olsa gerek ki, ben de vectra c düşürdüm, benzin istasyonlarındaki kalitesiz benzinden ve benim de depoyu fazla azaltmamdan dolayı benzin pompası arızası yaptı, ilgili sigortası da patladı.. Sol sis lambası su aldığı için Arıza yaptı, radyatör soğutma kademesi ilki bozuldu, çalışmadı ve karartmalı sol dikiz aynası çalışmaz oldu.. Bunların hepsini yaptırdım.. 4 yıldır aracı kullanıyorum, başka bir sorun yaşamadım..

Opel'den girildi citroen'den çıkıldı. Neyse tüm markalar konuşulur zaten bu gidişle başlıkta :D @motorsinann bu aralar seat'a giydirmekle meşgul. Görürse muhakkak ufak bir giydirme yapar yine :D

Citroen de çalışsaydı keşke yeni picasso da ortadaki ekran pixellerinin ölmesi ya da titreşimli emniyet kemerinin bozulması filan neler neler görürdü ama arabanın içi coksel :D

Citroen de çalışsaydı keşke yeni picasso da ortadaki ekran pixellerinin ölmesi ya da titreşimli emniyet kemerinin bozulması filan neler neler görürdü ama arabanın içi coksel :D
Citroen'de çalışsa çıldırırdı zaten. Her şey elektronik, bozuluyor ve üstüne alt yapı da yok. Kafayı yerdi yemin ediyorum :D

Citroen'de çalışsa çıldırırdı zaten. Her şey elektronik, bozuluyor ve üstüne alt yapı da yok. Kafayı yerdi yemin ediyorum :D
Arabada döşemenin altından çıkarttığı kabloları kemirirdi serviste :D

Beyler hepsi iyi hoş da, hala sert virajda darbe almadan rot başını çıkaran ve seyir halinde bütün motoru kapatıp elektriğini kesen Meriva'nın üstüne arıza söylemediniz. :D Katil Araba Christine gibiydi namussuz, takasta verildi de kurtulduk. :)

Beyler hepsi iyi hoş da, hala sert virajda darbe almadan rot başını çıkaran ve seyir halinde bütün motoru kapatıp elektriğini kesen Meriva'nın üstüne arıza söylemediniz. :D Katil Araba Christine gibiydi namussuz, takasta verildi de kurtulduk. :)
Sizin meriva adam öldürmeye tam teşebbüs etmiş :D

Bende hararet gostergeside yok. Gerek duymamis adamlar
Japonlara o konuda hayranım. Adamlar bozulmayan otomobil üretiyor resmen. Çok ciddi söylüyorum citroen falan alsanız direkt uçurumdan atarsınız japondan sonra.
Bence abi okumak cok eglenceli en son bakima ne zaman gittim bilmiyorum pek gidesimde yok acikcasi :D

Benzer sorun bizim 96 model Astra F 1.6i Otomatik de olmuş. Çok hatırlamasam da babamın söylediğine göre, araç seyir halinde tamamen güç kesiyormuş. Hatta usta tamam artık sorun olmaz dedikten sonra yüksek bir süratte yine aynı sorunu yapmış :D

Benzer sorun bizim 96 model Astra F 1.6i Otomatik de olmuş. Çok hatırlamasam da babamın söylediğine göre, araç seyir halinde tamamen güç kesiyormuş. Hatta usta tamam artık sorun olmaz dedikten sonra yüksek bir süratte yine aynı sorunu yapmış :D
Babadan oğula nesil demek bunlar :D Sebebi bulundu mu?

Jetta da 80 ile giderken şanzıman acil servis diye uyarı verdi tabii bu sırada gaz çalışmıyor zar zor kenara çekmişler arabayı herhalde meriva ya en çok yaklaşan olay bu oldu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...