Son 2-3 aydir duzenli olarak youtube'da aratiyorum bu araci ama henuz dogru duzgun videolarina denk gelemedim. Hakkindaki bilgim yuzeysel kaldi maalesef. Super spor bir araca gore cok guzel konforu oldugunu okumustum. Pistlerden birinde de rakibi oldugu bir Ferrari modelinin rekorunu kirmis diye okudum ama ne kadar dogru bilmiyorum.
Ben takip etmedim açıkcasıSon 2-3 aydir duzenli olarak youtube'da aratiyorum bu araci ama henuz dogru duzgun videolarina denk gelemedim. Hakkindaki bilgim yuzeysel kaldi maalesef. Super spor bir araca gore cok guzel konforu oldugunu okumustum. Pistlerden birinde de rakibi oldugu bir Ferrari modelinin rekorunu kirmis diye okudum ama ne kadar dogru bilmiyorum.
Ben ingilizce topgear'da okuduğuma göre araç fazla sertti aynı zamanda Evo'da da sert diyorlardı tabii bu sertliğin etkisini pistte bolca gördüklerini ve pist için mükkemmel bir araç olduğunu söylüyorlardı.Son 2-3 aydir duzenli olarak youtube'da aratiyorum bu araci ama henuz dogru duzgun videolarina denk gelemedim. Hakkindaki bilgim yuzeysel kaldi maalesef. Super spor bir araca gore cok guzel konforu oldugunu okumustum. Pistlerden birinde de rakibi oldugu bir Ferrari modelinin rekorunu kirmis diye okudum ama ne kadar dogru bilmiyorum.
Araç eski gt'ye göre sert. Ama eski gt de süper spor bir araç değildi. Bu otomobilin amacı ve bulunduğu konum gereği konforunun makul derecede olduğunu dinlemiştim videolardan. Tabii herkesin yorumu aynı olmuyor. Neticede kullanan kişilerin beklentilerine göre değişiyor yorumları.Ben ingilizce topgear'da okuduğuma göre araç fazla sertti aynı zamanda Evo'da da sert diyorlardı tabii bu sertliğin etkisini pistte bolca gördüklerini ve pist için mükkemmel bir araç olduğunu söylüyorlardı.
Baya kötü bir başlangıca rağmen affetmiyor namussuz .0.28'e bayıldım. Tesla'nın olmayan motor sesi Bu arada özellikle roll'da Tesla fena ayırmış ciğerli makineleri.
Sorma sessiz sessiz takiliyor oyle ama can yakiyor yaniBaya kötü bir başlangıca rağmen affetmiyor namussuz .
İşin bence komik yanı 2.5 ton ama baya it gibi gidiyor cidden insan bi anda çat diye 100 e çıkınca istemsizce sırıtıyor yav .Sorma sessiz sessiz takiliyor oyle ama can yakiyor yani
Bakalim teknoloji ilerledikce daha neler gorecegizİşin bence komik yanı 2.5 ton ama baya it gibi gidiyor cidden insan bi anda çat diye 100 e çıkınca istemsizce sırıtıyor yav .
Bence normal biri artık kasa değiştirecek hayatının son demlerini yaşıyor diğeri ise daha yeni piyasaya cıkmış kendini tekrar kanıtlamaya çalışıyor .Mercedes, Audiyi nasıl geçti anlayamadım valla
Tesla kalkıştaki hızı devam ettirebilse süper olacak ama 400 metrenin sonlarına doğru farkı kapattırabiliyor.Bu kanal da ilginç eleman teslayla bir güzel eğleniyor draglara falan katiliyor