Normalde pick up sevmem ama bu tarz makinelere karşı sempatim var. Şu içerideki malzemelerin lüksü, kadrandaki dijital gösterge, kahverengi iç mekan v.s acayip hoş yahu. Motorun da maşaallah'ı var 6.7 litre v8'in herhalde şehir içi temiz bir 20 litresi vardır Ne diyeyim, bize hayal böyle makinelerVideoyu izleyince @CenkGs sen geldin aklıma
Hakikaten çok hoş hadi hayal kuralım ucuz olsun bu arabalar bizde de tabi petrol de ucuz olsun bu canavarı aldık diyelim İstanbul gibi büyük bir şehirde kullanması dert park etmesi dert Ulen Hayalini bile kurarken türlü türlü sıkıntılar dolanıyor beynimdeNormalde pick up sevmem ama bu tarz makinelere karşı sempatim var. Şu içerideki malzemelerin lüksü, kadrandaki dijital gösterge, kahverengi iç mekan v.s acayip hoş yahu. Motorun da maşaallah'ı var 6.7 litre v8'in herhalde şehir içi temiz bir 20 litresi vardır Ne diyeyim, bize hayal böyle makineler
Park etmesi en büyük sorun. Ama onun haricinde trafikte gördüğü anda millet yol veriyor hocam. Bizim Türkiye'deki pick up'lardan biliyorum, gören direkt kaçıyor. Çarpsa en fazla lastiğine denk geliyor.Hakikaten çok hoş hadi hayal kuralım ucuz olsun bu arabalar bizde de tabi petrol de ucuz olsun bu canavarı aldık diyelim İstanbul gibi büyük bir şehirde kullanması dert park etmesi dert Ulen Hayalini bile kurarken türlü türlü sıkıntılar dolanıyor beynimde
Bmw ve mercedes'in kaç yıllık geçmişi var performans araçlarında. Ama Qv'ye Ferrari elinin değdiği çok belli.
Bmw ve mercedes'in kaç yıllık geçmişi var performans araçlarında. Ama Qv'ye Ferrari elinin değdiği çok belli.
İnşaallah bir gün ' kullanırken büyük keyif alıyorum ' demek nasip olur diyelimkesinlikle, bu videoyu daha önce de paylaşmış olma ihtimalim çok yüksek. Ama büyükl keyif alıyorum izlerken
İnşaallah bir gün ' kullanırken büyük keyif alıyorum ' demek nasip olur diyelim
İnşaallah bir gün ' kullanırken büyük keyif alıyorum ' demek nasip olur diyelim