Otomobil Videoları

Videoyu izleyince @CenkGs sen geldin aklıma :)
Normalde pick up sevmem ama bu tarz makinelere karşı sempatim var. Şu içerideki malzemelerin lüksü, kadrandaki dijital gösterge, kahverengi iç mekan v.s acayip hoş yahu. Motorun da maşaallah'ı var 6.7 litre v8'in herhalde şehir içi temiz bir 20 litresi vardır :D Ne diyeyim, bize hayal böyle makineler :)

Normalde pick up sevmem ama bu tarz makinelere karşı sempatim var. Şu içerideki malzemelerin lüksü, kadrandaki dijital gösterge, kahverengi iç mekan v.s acayip hoş yahu. Motorun da maşaallah'ı var 6.7 litre v8'in herhalde şehir içi temiz bir 20 litresi vardır :D Ne diyeyim, bize hayal böyle makineler :)
Hakikaten çok hoş :) hadi hayal kuralım ucuz olsun bu arabalar bizde de tabi petrol de ucuz olsun bu canavarı aldık diyelim İstanbul gibi büyük bir şehirde kullanması dert park etmesi dert :( Ulen Hayalini bile kurarken türlü türlü sıkıntılar dolanıyor beynimde:(

Hakikaten çok hoş :) hadi hayal kuralım ucuz olsun bu arabalar bizde de tabi petrol de ucuz olsun bu canavarı aldık diyelim İstanbul gibi büyük bir şehirde kullanması dert park etmesi dert :( Ulen Hayalini bile kurarken türlü türlü sıkıntılar dolanıyor beynimde:(
Park etmesi en büyük sorun. Ama onun haricinde trafikte gördüğü anda millet yol veriyor hocam. Bizim Türkiye'deki pick up'lardan biliyorum, gören direkt kaçıyor. Çarpsa en fazla lastiğine denk geliyor.

Geçtiğimiz gece biraz içim bunaldı. Ben de 4.vites denemesi yapayım dedim. Kesiciye kadar ne kadar gittiğini merak ettim. Araç doluydu, normale oranla zor hızlanmış. (Şarkı beni apaçi gibi gösteriyor, onu farkettim)
Not: Yol boş. Araç 4.viteste 180 km/h bitiyor.

Son düzenleme:
Yine Youtube'a düştüm. Allah kurtarsın =)
Buyurun Tofaş Kuş Serisi'nin ağırlıklı olarak son nesilleri hakkında güzel bilgiler içeren bir video bırakayım buraya. :) Daha eksilerini merak edenlere ben de yardımcı olabilirim :P

Bmw ve mercedes'in kaç yıllık geçmişi var performans araçlarında. Ama Qv'ye Ferrari elinin değdiği çok belli.

kesinlikle, bu videoyu daha önce de paylaşmış olma ihtimalim çok yüksek. Ama büyükl keyif alıyorum izlerken :)