Heeeh şimdi oldu işte .
Heeeh şimdi oldu işte .
Bence kazanan belliTutmayın küçük enişteyi .
Teknik olarak GTR ama segment teknoloji ve motor farkı göz onu ne alınırsa TT RS beklenmeyeni başarmış bize helal olsun demek düşer valla .Bence kazanan belli
Sinan koç ve burak ertem içerirOkan Altanla taze çekilmiş test buyrun
bizde burak abiyle beraber çekti yolda bizde koyarız cuma-cumartesiyeSinan koç ve burak ertem içerir
Bazı noktalarda hemfikir olmasam bile Okan Altan tam benim kafama göre inceleme yapıyor. Marşa basması 15dk. Arka taraf detaylarını ve torpido gözünü çabuk geçtiler, onun dışında merak ettiğim çok yer kalmadı.Okan Altanla taze çekilmiş test buyrun
Bu video muhtemelen kanalin en iyi ve detayli videolarindan biri izlerken keyif aldim vallahi. Neydi o umit erdimle golf testinden sonra bunlar cag atlamis masallahOkan Altanla taze çekilmiş test buyrun
Diğer türlü videolarda geyik muhabbeti yapacağım derken ergen videolarına dönüşebiliyor ama böyle ustalarla çekince detaylı ve bilgilendirici testler çıkıyor ortayaBu video muhtemelen kanalin en iyi ve detayli videolarindan biri izlerken keyif aldim vallahi. Neydi o umit erdimle golf testinden sonra bunlar cag atlamis masallah