Eski NFS serisinin efsane aracı, güzel videoymuş.Çok iyi videoları var bu kanalın ama alt yazısı yok.
Hey gidi hey, o zamanlar ne internetimiz var doğru düzgün ne başka bir şey. Televizyonda da doğru düzgün kanal çok az şunları gösteren, ancak Nfs oyunlarında görüp tanıyıp sevebiliyorduk şu araçları. 911'ler, F1'ler geçmişe gittim.
Bir yere vurduğun zaman araba hasar görürdü, polisler kovalardı, arabanın içinde adam vardı ve sürerken adamın eli görünürdü falan çok severdim. O zamanlar için müthiş şeylerdi bunlarÇocukluğumun NFS oyunudur, o zamanlar efsaneydi. Şu müzikler bile şimdiki oyunlarda yok. 18.05'den sonra hemen hemen tüm araçları gösteriyor. Lambo'lar, Bmw'ler, Jaguar'lar, Ferrari'ler..
Mükemmeldi yahu, dar yollarda gece sürüşü yaparken farların çok kolay kırılırdı. Kırıldığı zaman da önün zifiri karanlık olurdu, ne uğraşırdım farlar kırılmasın diye. Hasar aldıkça otomobil güçten düşer, yol tutmazdı. Polisler aşırı gaddardı. Saatlerimi harcardım şu oyunun başında, en efsane araçlar vardı.Bir yere vurduğun zaman araba hasar görürdü, polisler kovalardı, arabanın içinde adam vardı ve sürerken adamın eli görünürdü falan çok severdim. O zamanlar için müthiş şeylerdi bunlar
Eski veyron'lar görüntüyü biraz bozsa da ağzım açık izledim.Kendi çevresinde dönen S2000'ler olmadan car meeting mi olur yahu
uuu adam surucu eldıvenı kullanıyor
Görüş seviyesinin kaybını en aza indirgemek olacak o pardon .Esas bu arkadaştaki far yıkama çok güzel. İlk önce sol far yıkanır sonra ise sağ far yıkanır. İki far hiçbir şekilde aynı anda yıkanmaz sebebi ise farların sağladığı görüş seviyesini yıkama esansında en aza indirgemektir. Phaeton çok ayrı bir araba gerçekten bazı detayları ile saygıyı hak ediyor.