Otomobil Videoları

Sirius

Panpa
18 Eyl 2016
1,768
7,816
4,420
Marka
Volkswagen
Britanya'nın kendine has iklimi, coğrafyası ve 21. yüzyıl motor teknolojisine kavuşmuş bir klasik SUV. Şahsen yeni bir araç almaktansa eldekini (Touareg) elektriğe dönüştürme fikri daha hoş geliyor, ancak bunu TR'de görmemiz yaklaşık 10 yılı bulur ve o zamana ne ben kalırım, ne Touareg...
 

Mt.Akina

Reis
Beta Programı
18 Ocak 2017
5,579
1
22,226
5,670
Ankara
Marka
Ford
piyasadaki en iyi otomobil kanalından, gelmiş geçmiş en güzel ralli aracının videosu.
Davide Cironi kadar her aracın sürüş deneyimini ayrı ayrı betimleyip anlatacak adam yok, bu konuda TR'deki otoriterleri de katabilirsiniz.Özellikle karekteristik araçlarda adam sanki o aracı kullanıyormuşum da nasıl tepki verdiğini öğreniyormuşum gibi oluyor.Özellikle Clio Williams ve Peugeot 205 GTİ videosundan bu çok net anlaşılıyor, bu tarz araç, -80-90s Hatchlerini, kullanıp da limitlerde deneyenler Davide'nin ne demek istediğini anlıyor hatta bazen kullanmasanız dahi anlayabiliyorsunuz keşke TR de böyle anlatan adamlar olsa.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Sirius

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
17,939
7
51,186
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
Saygı duymamak elde değil.
Kol gibi etapta, videonun tümünde toplam 3 tane hatasını sayabildim. Hepsini başlarda yaptı, ritm tutturunca bir daha yapmadı. Üçü de co-pilot hatası olabilir.
Rahmetli arabayı çok agresif kullanırdı ama araba da öyle bir arabaydı ki, hiç mahcup etmezdi. Araba McRae'nin uzvu gibiydi, tüm agresifliğine rağmen öyle rahat bir sürüş yapıyordu.
Group B pilotlarını bir kenara koyarsak, diğerleri arasında gelmiş geçmiş en iyi ralli pilotu olabilir. RIP
 

TMRT

Profesör
8 Eyl 2016
78
129
1,060
Eskişehir
Şu İsveçli eleman sıkıntılı videolar paylaşıyor 2 gündür. Muhtemelen yakın zamanda silinir.


Bunu da yeni koydu.


Birkaç yıl önce yine İsveç'te RS6 ve C63 ile kendisi polise kovalattırıp video çeken bir eleman vardı. Bence aynı adam. Daha sağlam bir kamera ile işine devam ediyor gibi geldi.
 
  • Haha
Tepkiler: Mt.Akina
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım