20ye çalışmaz o, hemen bozulur.20 çalışır
20ye çalışmaz o, hemen bozulur.20 çalışır
Cinden cagirin 2 dolara gelsin
Sadece şuna 70-80 lira verirdim![]()
20 dememin sebebi maksat yardım olsun. 70 liradan kaç tane arıyorsan ben sana istediğin kadar satarım20ye çalışmaz o, hemen bozulur.
Son bir kaç aydır kafamda PetrolHead'lere hitap eden bir mağaza açıp bu tür ürünleri getirip satma fikri dönüyor
Sadece şuna 70-80 lira verirdim![]()
Son bir kaç aydır kafamda PetrolHead'lere hitap eden bir mağaza açıp bu tür ürünleri getirip satma fikri dönüyorŞimdi siz böyle diyince daha da mantıklı geldi
![]()
Driven34 ün anahtarlığı nerede? Aradım bulamadım.Kupa + Driven34'ün yaptığı gibi kumaş kullanıcı dostu anahtarlık + 2x sticker 29.99 kargo bedava TAKIPCI PAKET
Kupa + Anahtarlık + Tişört + sticker
44.99 kargo bedava PROFESÖR PAKET
Kupa + anahtarlık + tişört + sticker + otopark ajanda + otopark kalem
69.99 kargo bedava PANPA PAKET
Ürünler kaca mal olur , kaca gider hakkında fikrim yok sonuçta ben satıcısı değilim bu işin. Bu paketlere bu paralar bana mantıksız gelmezdi açıkçası.
İnstagramında falan paylaşıyor aslında sürekli. Güzel de bir anahtarlık, otopark yapsa alıcısı çok olur. Yanlış hatırlamıyorsam 10 liraya satıyordu.Driven34 ün anahtarlığı nerede? Aradım bulamadım.
abi ben sticker 1000 adet için denizlide bir baskı merkezinden fiyat alabilirim istersen sana iletirim fiyatı birde bir kaç tasarım denemeside yapabilirimArkadaşlar merhaba;
Kurulduğumuz günden beri takipçilerimiz için bir "takipçi paketi" yapmak istiyoruz.
Sizce bu pakette neler olmalı? ve ne kadar bir meblağa kadar ödemek istersiniz.
Örnek verirsem: Sticker 2adet+Kupa+Tshirt+kargo bedava gibi bir pakete ne kadar verirsiniz ?
Ön bir nabız yoklamak istiyorum. Fazla adetli olmayacağı için az ve öz bir şeyler olsun istiyorum aynı zamanda zararda etmeyim
Fikirlerinizi hatta tanıdıklarınız varsa yönlendirmenizi bekliyorum.
Sevgiler
Sinan