Doktorun ölücüsünü de ilk defa görüyorum.Panpalara bedava gönderilmeli

Plakalık +1. Pleksi olacak ama, özelliği ne bilmiyorum fakat güzel görünüyor diğerlerine göre.
Doktorun ölücüsünü de ilk defa görüyorum.Panpalara bedava gönderilmeli
Önemli olan talep olması, tek tek ürün yaptırmak pahalıya gelir, talep edilen ürünleri yaptırırlar ki ellerinde kalmasın boşuna. Ama tabi üye sayısı çok, ihtiyaçlar-zevkler farklı, bakalım sonunda ortaya neler çıkacak@sinan abi neden paket yapıp sınırlıyorsunuz ki direk otopark mağazası açın sanal ortamda herkes istediğinden alsın.
ayrıca bir öğrenci olarak otopark sırt çantasını çok isterdim.
Store de malın elde kalması durumu söz konusu. Ve böyle paket halinde olduğunda kargo parası da kolay halledilir.Bence direk store açılmalı.
Store dediğim şey ise bir e ticaret sitesi açılır. Depolama, elleçleme veya işçi maliyeti olmadan sipariş verildikçe 1 hafta içinde temin edilir ve kargolanır. Hem kazancı fazla olur hem de sermaye maliyeti az olurStore de malın elde kalması durumu söz konusu. Ve böyle paket halinde olduğunda kargo parası da kolay halledilir.
Misal sen 20 liralık bir ürüne 7 lira kargo parası vermek istemezsin ama 50 liralık üründe çok gözüne batmaz ve insanları da rahatsız etmez.
Bence de "3 iş gününde teslim" olmasına gerek yok yani. Store açılır. Paketler olur tek ürünler olur. Siparişe göre temin edilir. En can sıkan şey kargo parası..Store dediğim şey ise bir e ticaret sitesi açılır. Depolama, elleçleme veya işçi maliyeti olmadan sipariş verildikçe 1 hafta içinde temin edilir ve kargolanır. Hem kazancı fazla olur hem de sermaye maliyeti az olur![]()
Kargo parası da basit aslında. Birçok kargo firmasının bu tarz satış yapan şirketler için indirimleri var sadece anlaşma yapılması gerekBence de "3 iş gününde teslim" olmasına gerek yok yani. Store açılır. Paketler olur tek ürünler olur. Siparişe göre temin edilir. En can sıkan şey kargo parası..![]()
Paketi alanlar VİP'e girmeye de hak kazansın![]()
VIP uyelere ayri sticker yapilsin farkli renktePaketi alanlar VİP'e girmeye de hak kazansın![]()