Otopark.com Takipçi Paketi- Neler olmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sinan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bardakları teslim aldım, abahtarlık numune yapacak hala yapmadı bekliyorum. Oto kokusunda kararsızım yapayım yapmayım mı?
Maliyeti ne kadar olur bilemiyorum ama araçların ön göğüsü için otopark.com isimli bir güneşlik hiç fena olmaz. Koku yerine bu daha iyi olur. Gelen geçer herkes de rahatça görür reklam olur. Tabii dediğim gibi maliyet önemli.

Maliyeti ne kadar olur bilemiyorum ama araçların ön göğüsü için otopark.com isimli bir güneşlik hiç fena olmaz. Koku yerine bu daha iyi olur. Gelen geçer herkes de rahatça görür reklam olur. Tabii dediğim gibi maliyet önemli.
Bir de güneşlik çok büyük kargosu pahalı olur belki bilemedim, bir başlayalım o da olur

Bir de güneşlik çok büyük kargosu pahalı olur belki bilemedim, bir başlayalım o da olur
Tabii o kısmı sıkıntılı. Ama portatif katlanabilen güneşlikler olabiliyor. Katlayınca bayağı ufalıyorlar. Bu işte olmadığım için maliyetleri nedir ne değildir araştırmak lazım. Uygun olursa ileride pakete bu da dahil edilebilir. Yahut tek ürün olarak da satılabilir. Aracında çift güneşlik kullanan biri olarak kargo parası dahil direkt alabilirim yani :)

ilk sizle paylaşayım. Anahtarlık nasıl sizce? Numune olarak bunu yapıp yolladılar. Değiştirilmesi istediğiniz noktalar varsa yazın mutlaka.
WhatsApp Image 2018-09-17 at 00.20.02.jpeg

Abi biraz daha kısa olsa sanki daha güzel olur gibime geldi veya fotoğraftan sanki biraz uzunmuş gibi de görünüyor olabilir. Yuvarlak olan da oluyor galiba, sanki onunla daha güzel olur.

yok uzun evet, kot cebinde dışarı çıkabilir doğru, yarın soracağım daha ufak olabiliyor mu diye? ama sanırım bu tip anahtarlıklar havacılıkta da kullanıldığı için standart boyu böyle de olabilir. Bakalım yarın sorunca yazarım

Son düzenleme:
yok uzun evet, kot cebinde dışarı çıkabilir doğru, yarın soracağım daha ufak olabiliyor mu diye? ama sanırım bu tip anahtarlıklar havacılıkta da kullanıldığı için standart boyu böyle de olabilir. Bakalım yarın sorunca yazarım
Muhtemelen standart boyu bu abi, gördüğüm tüm kumaş anahtarlıklar bu boyda çünkü.

Abi bence oldukça güzel duruyor. Şuanda da bu boyutta bir anahtarlık kullanıyorum o kadar problem yaratmıyor. Anahtarla boyut olarak kıyaslamasıda bu şekilde.
DD0bjv.jpg

Butun urunler bence cok hos olmus. O carbon desenli otopark yazilari araba icin yapiskanli sanirim dimi sinan abi ?

Yer ayırtmak lazımsa ben de ayırayım :) İleride kalmaz veya geç gelir falan, açılışı biz yapalım :D

Sen bize ordaki mumuneleri paylaşirmisin. Beraber karar verek.