Otopark Futbol Aktüel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parçalı elbette güzel. Siyah olan forma tişört gibi, görüntüye de hitap etmiyor. Beyaz forma desen tam baştan savma. OLmamış bunlar inşallah vazgeçerler bu tasarımlardan ama kolay kolay da değişmiyor bir kez sızdıktan sonra.

gs-01-2.jpg

Amatör bir tasarımcının işi. Bu güne kadar tasarlanmış en iyi formalardan bence.

Ekli dosyayı görüntüle 12353

Bu mesela beyaz zemin, kırmızı aslan çizimi olarak tasarlanabilir. Özgünlükse dibine kadar.

O ilk forma nedir ya, direk çakma
İkincisini beğendim Emirates reklamı olan forma

Bu sene Nike elit kulüpler listesine Gs dahil oldu. Elit kulüplere özel, hiç bir takımın formasına benzemeyen kalıplarda formalar ve ürünler dikilecek. Ürünler de sızdırılmış sanırım. @mgdedeoglu @alfhonso 2018 - 19 sezonu için forma paralarını hazırlayın. Özel formalar bunlar her zaman nasip olmaz.
http://esvaphane.com/galatasaray-2018-19-formalari-sizdi-galatasaray-2018-19-shirts-leaked/

Çok da esprisi yok..Hele o alternatif forma can sıkıntısından çizilip yapılmış gibi
Bir Galatasaraylı olarak şunların hiçbirine para vermem..Tabi canlı canlı görmek de lazım, bazen ekrandan bakıp güzel olmamış diye nitelendirdiğimiz formalar store'larda yakından inceleyince güzel geliyor

Son düzenleme:
Çok da esprisi yok..Hele o alternatif forma can sıkıntısından çizilip yapılmış gibi
Bir Galatasaraylı olarak şunların hiçbirine para vermem..Tabi canlı canlı görmek de lazım, bazen ekrandan bakıp güzel olmamış diye nitelendirdiğimiz formalar store'larda yakından inceleyince güzel geliyor
Efsane efsane, gördüm forma fotoğraflarını geçen de çok hoşuma gitti. Şampiyonluk+ Şampiyonlar ligi ile birlikte logolar da ekli halini siyah ve parçalı alırım muhtemelen :D
Ben iyice sıkıldım Nike tasarımlarından. Sözleşme bitse de puma, umbro, kappa gibi gerçekten takıma özel tasarım yapan bir sponsora geçsek. Sözde elite formalar ama hepsi daha önce x-y takımında zaten kullanıldı. Özellikle parçalı formanın sarı değilde kırmızı zeminlisi(arka) 13-14 sezonunda kullanılmış idi. Bu mu özgünlük? Birde 140-TL fiyat etiketi var ki ona zaten diyecek birşey yok..
Ben pek beğenmedim açıkcası. Şöyle bir haber vardı, yapsınlar şöyle sade ve şık, neden inadına karmaşık şeyler yapıyorlar anlamıyorum.
http://www.fanatik.com.tr/2018/04/0...namo-bukres-zaferinin-formasi-ordu-da-1362763
Bu forma kalıpları başka takımlar için de kullanılıyor ama o takımlar da yine elit kategorisinde olan takımlar için. Yani aldığınız o forma Barca, Man united, İnter gibi takımlarla ortak kullanılan kalıplardan. Dikilen malzemeleri de daha kaliteli. Ayrıca bunlar pre season ürünler, kamuflajlı, rötuşu atılmamış araçlar gibi düşünülebilir. Belki başka markalar daha iyi tasarımda formalar dikebilir ama neticede bu iş reklam meselesi. Barca, inter, united gibi takımların elit takımlar kategorisine sokulduğu bir yerde Gs'nin de forması buna dahil ediliyor. Paris, Roma, Barcelona, Madrid, New york, Londra v.s Avrupa'nın ve Dünya'nın önde gelen ülkelerinin store'ların da direkt bu tanınmış kulüplerin formalarının sıralamasında Gs'nin forması satılıyor. Bu hem önemli bir reklam hem de önemli bir prestij. Bakalım, formalar çıksın, bununla beraber yine yan ürünler bir çıksın, canlı canlı görelim. Ben açıkçası siyah zeminli kolları sarı - kırmızı olan formayı beğendim.

AKBİL SPOR un TFF tarafından nasıl kollandığına şahit olmak isteyen Galatasaray-Akbil spor maçını şuan canlı izlesin

Varsın şampiyon olmayalım, ama bu akbilspor da olmasın.
Harbiden öyle şu maçı izlerken aklımdan futbol adına hiçbir şey geçmiyor. Yandaşlık,yalakalık,karakter yoksunluğu ne varsa bu maçta var. Acı olan hakem Akbil Spor'un tarafını da tutmuyor tasması daha üstten birilerine bağlı da ağzımı açarsam susmayacam

Oo futbol dedimmi hemen akarım
Rica etsem avrupa futbolundan konuşalım türkiyede pek konuşulcak bişey yokda

Seneye gs bjk arasında geçer yine şampiyonluk yarışı,fenerin beli doğrulması için 4-5 sene lazım minimum,Ali koç da diyor zaten bunu.
O işler pek belli olmaz. Bjk ve akbilspor'un kadrosu gs ve fb'den iyiydi ama ligi gs ve fb üstte bitirdi. Yani o işler pek belli olmuyor. Lig başlayınca ancak anlaşılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...