Arkadaşlar otopark ailesi için onedio içeriği hazırlayalım diyoruz elinde fotoğraf kısa video mizah ürünü olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim. Başlık madde vb. önerisi olan arkadaşlarda varsa alalım.
Biraz yakın geçmişe gidelim.
Sessiz sinema vol1.
![]()
Muz gibi![]()
![]()
aslında yaptığın şey çok güzel paylaşılırsa popüler bi yer orası şüphesiz katkısı oluryavaş yavaş başladım arkadaşlar biraz mizahi biraz ciddi başlangıç kurumsallaşmadan and ve sinanın kısa özgeçmişinden giriş yaptım kesicileri falanda ekledim
Başka çağresi yok...Bi araba arkadan itişse yengece bürünecek..
-Sinan KOÇ
bknz:mercedes e testi
ben daha önce ilçem olan aydın sökenin içeriklerini hazırladım baya tuttu seviyorum böyle şeyleri dedim sonra aynısı neden otopark için olmasın ben bir öğrenciyim sayelerinde bir çok şey öğrendim yapabildiğim tek katkı youtube da izlenme forum vs. oldu maddi olarak bi katkı sağlayamasakta bize kattıklarına karşlılık böyle bir şey yapabiliriz diye düşündümaslında yaptığın şey çok güzel paylaşılırsa popüler bi yer orası şüphesiz katkısı olur
taslak halinde şu an düzenlemeleri yapıyorum capsleri en sona ekliyecem forumdan falanda bahsedicem taslak linkini koyucam fakat arkadaşlar paylaşmayalım çünkü daha bitmedi hata kaza yayılırsa son halini almadan içerik patlar önemi kalmazLink verirsen bakmak isteriz.
taslak halinde şu an düzenlemeleri yapıyorum capsleri en sona ekliyecem forumdan falanda bahsedicem taslak linkini koyucam fakat arkadaşlar paylaşmayalım çünkü daha bitmedi hata kaza yayılırsa son halini almadan içerik patlar önemi kalmaz
https://onedio.com/haber/oto-test-dunyasini-alt-ust-eden-adamlar-otopark-com-745422
teşekkür ederimBaşarılı gözüküyor. Kolay gelsin.
yakınız Kuşadası'ndayım bendeben daha önce ilçem olan aydın sökenin içeriklerini hazırladım baya tuttu seviyorum böyle şeyleri dedim sonra aynısı neden otopark için olmasın ben bir öğrenciyim sayelerinde bir çok şey öğrendim yapabildiğim tek katkı youtube da izlenme forum vs. oldu maddi olarak bi katkı sağlayamasakta bize kattıklarına karşlılık böyle bir şey yapabiliriz diye düşündüm
hemşerimi buldum 15 dk ya yakınızyakınız Kuşadası'ndayım bende
taslak halinde şu an düzenlemeleri yapıyorum capsleri en sona ekliyecem forumdan falanda bahsedicem taslak linkini koyucam fakat arkadaşlar paylaşmayalım çünkü daha bitmedi hata kaza yayılırsa son halini almadan içerik patlar önemi kalmaz
https://onedio.com/haber/oto-test-dunyasini-alt-ust-eden-adamlar-otopark-com-745422