kia çok hoş duruyor be
Bunu duyduğum iyi oldu, kianın son dönem tasarımlarını beğenen tek ben varım sanıyodum
kia çok hoş duruyor be
bugun altın renginde sportage gördüm cidden efsaneydi tipi, Kiaların son yıllardaki yaptığı ilerlemeyi beğeniyorum tabii Türkiye de bilinmiyor o üzücü 1.6 tdgi dct ceed için beklemedeyim benBunu duyduğum iyi oldu, kianın son dönem tasarımlarını beğenen tek ben varım sanıyodum
Dostum zaten kimse kalkıp @motorsinann yazı yazsın o bize yeter demiyor ki? Katkı olsun anlamında ekstra ne yapılabilinir diye konuşuluyor.. O zaman @motorsinann ın yazıları tüm trafik ihtiyacını karşılamaz, diğeri yetmez o olmaz bu gitmez.. E o zaman hiçbir hareketlilik olmasın sitedeBen karşılamıyor demedim ki
Hoşunuza gider, takip edersiniz ama bu buyuklukteki bir sitenin tum trafik ihtiyacini karsilamaz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Reis sen makine mi okuyosun otomotiv mi baska meslek olmaz sanaben memnunum teknik yazı yazmaktan, birazda araçlarda ki görünmeyen yerlere bakmak lazımhep donanım hep donanım
otomotiv motorlu araçlarReis sen makine mi okuyosun otomotiv mi baska meslek olmaz sana![]()
2. Elleri de artar bide oradan da faydalanamayızkia'yı fazla dillendirmezsek iyi olacak.çünkü busefer tutmaya başlayınca gereksiz fiyat arttırıp vw markasına çevirmelerinden korkuyorum![]()
sanırım teste gırmesını saglamısımBunu duyduğum iyi oldu, kianın son dönem tasarımlarını beğenen tek ben varım sanıyodum
sanırım teste gırmesını saglamısım![]()
sahıplerı gelsın teste versın ıteklerım benferrari mustangf150 falan da bekliyoz![]()
ferrari mustangf150 falan da bekliyoz![]()
arkadaşımda var f150 antalyada , alırız belki teste belli mi olur
Rüyamda f150 kullanıyordunuz abi demekki rüyama girdi böyle bişey olabileceğiarkadaşımda var f150 antalyada , alırız belki teste belli mi olur
Ayıpsın hemen...