şimdi benim de dikkatimi bir şey çekti. otopark'ı uzun süredir takip ediyorum. işte buraya kimileri geldi, kimileri ayrıldı. neden ayrıldılar diye soran takipçilere profesyonelleşiyoruz ya da kurumsal bir kimliğe bürünüyoruz ama merak etmeyin amatör ruhumuzdan bir şey eksiltmeyiz, araçları tarafsız görüşle test ederiz denildi. şimdi çoğu kişinin de farkettiği üzere içerik eksikliği var. kurumsallık diyorsanız şu anki durum ne kurumsal, ne de profesyonel. kimisi sınavlarından bahsetmiş mesela. bu bahane değil. biz ne kadar kurumsalız desek de aslında amatör ruhumuzu koruyor, öyle devam ediyoruz diyorsanız da o güzel insanlarla yolarınızı ayırmasaydınız keşke diye içimden geçirmiyor değilim. tamam sıkıntılar olabilir. bu bir süreçtir. ama bu süreci atlatmak, rakiplerinize karşı avantaj sağlamak ve bu ortamda ayakta kalmak istiyorsanız bahaneler üreterek bunu yapamazsınız. otopark.com'un ana teması test üzerinedir(gördüğüm kadarıyla). testler de gelmiyor ya da gecikiyorsa bu işi sizin yerinize yapan kazanır. bir siteyi, oluşumu ya da medya organını az sayıda olan fanatikleri kurtarmaz inanın. onu kurtaracak olan ya da ayakta tutacak olan kendi yanınıza çektiğiniz izleyicileri, takipçileridir. bunları zaten and @and bey ve yakın arkadaşları elbette biliyorlardır onlar için söylemiyorum ama sevdiğim bu kanalın daha aktif olmasını canı gönülden istiyorum