3.köprü yolunda buluşma olursa gelirimİstanbul cevresindeki arkadaşlar
Organizasyon yokmudur ?
He sen gazlıcan biz sana nası yetişcez3.köprü yolunda buluşma olursa gelirim
video'ya alın işiniz ne ben gazlarken şaka bir yana aklımdan geçen o değildi. trafik olmaz rahat olur diye düşündüm. şehiriçi kalabalık buluşma olunca çıldırıyorum. evime yakın falan de değil yanlış anlaşılmasın..He sen gazlıcan biz sana nası yetişcez
video'ya alın işiniz ne ben gazlarken şaka bir yana aklımdan geçen o değildi. trafik olmaz rahat olur diye düşündüm. şehiriçi kalabalık buluşma olunca çıldırıyorum. evime yakın falan de değil yanlış anlaşılmasın..
hiçbir fikrim yok önce biraz kişi ok versin kararlaştırırız diye düşündüm@Renard higway outlet avm var. Buluşma yeri orasimi yapsak.
Etkinlik olurda giderim diye fiestam face grubuna bile uye oldum.. malum benim arabanin yeterli sevdalisi yok. Bari fiestacilara karisayim..
Ben fiestam.com grubuna üyeyim. Bende de fiesta var. Gerçekten çok güzel bir grup. Hani facebook gibi ciddiyetsiz bir ortamda adamlar çok seviyeli, kontrollü ilerliyorlar birçok etkinliğine de katıldım, tavsiye ederim.
Geçen gün sucuk etkinliği oldu ama kaçırdım Bildiğim kadarıyla nisanda bursa da paraşüt etkinliği varYakında etkinlik adanada var gibi. İstanbul cevresinden haber bekliyorum..