Otoparkçılar, İlk bahar buluşması?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manisada yaşıyorum ama böyle güzel büyük bir buluşma olursa katılımcılara bağlı olarak ben bile forumdan 2-3 arkadaş ile buradan katılım sağlayabilirim Ali abi. 5 saatlik yol sonuçta , verilecek parayı göze alıp geliriz :P

video'ya alın işiniz ne ben gazlarken:D şaka bir yana aklımdan geçen o değildi. trafik olmaz rahat olur diye düşündüm. şehiriçi kalabalık buluşma olunca çıldırıyorum. evime yakın falan de değil yanlış anlaşılmasın.. :)

Bende şaka yaptım yahu takarım kaputa benim gopro yu cekerim tabi, oradaki dinlenme tesisi güzel fikir alanda geniş düzel resim cıkar :D

Kalabalık olunur birçok kişi tamam derse eğer her katılımcı kaputuna sitedeki kullanıcı adını yazdırsın bi sticker ile lütfen :D

Etkinlik olurda giderim diye fiestam face grubuna bile uye oldum.. :) malum benim arabanin yeterli sevdalisi yok. Bari fiestacilara karisayim..

Ben fiestam.com grubuna üyeyim. Bende de fiesta var. Gerçekten çok güzel bir grup. Hani facebook gibi ciddiyetsiz bir ortamda adamlar çok seviyeli, kontrollü ilerliyorlar :) birçok etkinliğine de katıldım, tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...