herkes geliyor da kimse zaman ve güne karar veremiyor. bir mekan ve zaman belirlenip ona göre yazılmalı. gidebilen gider
cumartesi gecesi 3.köprü yolu başakşehir girişi taraflarında olabilirimaslında cumartesi müsait olanlarla mini bir tanışma buluşması yapabiliriz diye düşünüyorum ne dersiniz?
başkan tosbikle seni yakalayamayabilirim ben daha oturmalı bişey düşünmüştümcumartesi gecesi 3.köprü yolu başakşehir girişi taraflarında olabilirim
Abi gecenin köründe biz nasıl gelecez yav .cumartesi gecesi 3.köprü yolu başakşehir girişi taraflarında olabilirim
istanbul geceleri daha güzel gündüz bütün şirket arabaları gereksizler falan dışarıdaAbi gecenin köründe biz nasıl gelecez yav .
Orası doğru ama 3. Köprü yolu hep boş diye biliyorum.istanbul geceleri daha güzel gündüz bütün şirket arabaları gereksizler falan dışarıda
evet ama çalışan insanlarız, sanırım orayı atladınOrası doğru ama 3. Köprü yolu hep boş diye biliyorum.
Cumartesi çalışıyor musunuz? Ben haftasonu çalışmıyorsunuz diye şeettim.evet ama çalışan insanlarız, sanırım orayı atladın
yok o manada demedim. hafta sonları çalışmıyorum sadece gündüz arabacı buluşmasından daha farklı işlerimiz olabiliyor cuma cumartesi gecesi missCumartesi çalışıyor musunuz? Ben haftasonu çalışmıyorsunuz diye şeettim.
Tabi tabi @istanbul Ali abide öyle düşünüyorduHaftasonu olursa ve biri beni kocaeliden alırsa okeyim
Kartepeye gelin gazlarsınız
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Tabi tabi @istanbul Ali abide öyle düşünüyordu
Gelin mangal yapariz otoban çıkışında yakın trafik falan yok .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Panpa mareaya Shell v-power benzin alıp birde açık hava filtresini taksam Ali abiyle kapisiriz . Ben schumaer gibi vites atarım dikkat etsinAli abi yol boyu atar 5 e salar arabayı millet gazlarken
Yaşasın hypermiling
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Otomatikçiyim . Yani yeni nesil VAG'cı.Panpa mareaya Shell v-power benzin alıp birde açık hava filtresini taksam Ali abiyle kapisiriz . Ben schumaer gibi vites atarım dikkat etsin
Eyyy Tiguan sen kimsin yaa ?Otomatikçiyim . Yani yeni nesil VAG'cı.
Tiguan'ım kardeş bi sıkıntı mı var????Eyyy Tiguan sen kimsin yaa ?
Yok panpa estağfurullahTiguan'ım kardeş bi sıkıntı mı var????