"OY VER"

REFERANDUM HANGİ DOĞRULTUDA OY KULLANCAKSINIZ?

• EVET

Kullanılan: 20 21.5%
  • HAYIR

Kullanılan: 73 78.5%

• Kullanılan toplam oy
    93
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya sana tek birşey söylüyorum akp yi kuran adam c.zapsu diye biridir. adını yaz googleye akp kurucu kadrosunda görüceksin adını ve kimlerle kurdugunu. erdoğanı da uluslararası arenaya sokanda bu adamdır. bi araştır bu ismi. c.zapsu kimdir diye.

kısa bilgi; kendisi alman asıllı yahudidir. zapsu demek davut yıldızının üstünü temsil eder. bu adam akp kurucu tayfasında olmak icin almanyadan gelmiştir. bu adamın dedesi de zamanında ilk kürt isyanını cıkaran kişidir. büyük dedesi de zamanında padişahlara doğu isyanlarını cıkaran kişidir.

su ismi google da bi araştır belki akp nin içinde bu kadar alman ve yahudinin ne işi var diye kafana bi kurt düşer. gerçi sanmıyorum da sen yinede bi yaz şu ismi
Bu isim hakkında ben de bir şeyler duymuştum. Neydi pek hatırlamadım. ama bir doğru 10 yanlışla servis edilerek saptırılıyor. (Fetö taktiği) Evet kuruluşunda kripto insanlar var dedim daha önce de. Her partide varlar ama unutma. Maalesef. Osmanlıdan beri böyle.

evet kardesim 99 depreminide fetö nün işi zaten. haarp la ortak projesi. fetö de iklim değiştirme silahı da var. ne fetöymüş arkadaş herşey onun başının altından çıkmış. ama ne hikmetse bi akp ye sızamamış. tanrının eli akp nin üzerinde ya. senin kafanı yiyeyim ne pırıl pırılsın sen. geziyi diyelim ki fetö polisleri alevlendirdi. ben oraya saf duygularımla gittim diye bende mi fetöcüyüm. ben oraya yeter artık demek için sesimi duyurmak icin gittim diye senin gözünde herşeyim bittimi yani şimdi. ulan varya inşallah bu kadar insanın vebali öbür dünyaya kalmadan bu dünyada fitil fitil çıkar burnunuzdan. size acımak yok arkadaş. parmaklarınızı kemirirken görmek istiyorum sizi. bir insanın beyni bu kadar erimiş olamaz ya
değilsin elbette. ama insan bir sorar biz bu haltı niye yedik ? İnsanın karşı tarafta en çok kızdığı şey aslında kendisinde olan şeymiş

Son düzenleme:
@akinayk Müslümanım diyenin müslüman olduğunu nereden biliyorsunuz ? Siz Kuran'ın miting meydanında kürtçeye çevirildi bak diye elinde sallayarak Diyarbakırlı kürt vatandaşlara prim yapmaya çalışan birine müslüman diyorsanız, imanı tam diyorsanız kusura bakmayın biz sizinle İslam'a aynı yerden bakmıyoruz, aynı Kuran'ı okumuyoruz. Kuran'ı Kerim'i eline alıp siyasete alet etmeye çalışmak kimsenin haddi olamaz.

Söylediğim üzere, google yakınınızda. Özelleştirilen işletmeler diye aratmanız dahilinde çıkan sonuçlarda hangi işletmeler özelleştirilmiş ve sahipleri kimler ( hangi yabancı devletler ) hepsi yazıyor. Varlık fonunun ise görevi, içeriği ve yetkileri de aynı şekilde tek tek yazıyor. Muhalefet yok diye işini doğru yapamayan, halka dindar görünüp kandıranlara da sarılınmaz.

Son düzenleme:
-Hollanda'da seçim var. Yükselen ırkçılık üzerinden oy toplama (bakın Türkler ne kadar kötü) taktiği ise yarar mı? Yarar.
-Türkiye'de referandum var. Yükselen AB karşıtlığı ve bakın Avrupa bizi düşman geyiği üzerinden mağduriyet çıkarma taktiği ise yarar mı?

Libya, Suriye, Irak hep tek adam rejimiydi parçalanıp gittiler. Sizi kandıran Feto'nun başkan seçtiremeyecegini nerden biliyorsunuz? Mesela Şuan ki hükumette yakın pek çok Feto okulu mezun insan varken.

Bir soru: Esad gelse dese ki Türkiye'de 3 4 milyon Suriye'li var seçim propagandası yapacağım. Tepkiniz ne olur acaba?

Yahu bir de bizim milletin boş efelenmesine hastayım. Apo Italya'ya sığındığında İtalyan mallarına boykot yapıldı güya. Bir ara Fransız mallarına boykot vardı (isterseniz Renault TR fabrikasını kapatsın nasılsa ihtiyacımız yok), en son İsrail boykot ediliyor yerlere Coca Cola dökülüyordu (İsrail ezanı yasakladı sesiniz niye çıkmıyor alooooo). Almanya'ya zatwn boykot falan yapamayız, billurumuz yetmez.

Yahu bir de bizim milletin boş efelenmesine hastayım. Apo Italya'ya sığındığında İtalyan mallarına boykot yapıldı güya. Bir ara Fransız mallarına boykot vardı (isterseniz Renault TR fabrikasını kapatsın nasılsa ihtiyacımız yok), en son İsrail boykot ediliyor yerlere Coca Cola dökülüyordu (İsrail ezanı yasakladı sesiniz niye çıkmıyor alooooo). Almanya'ya zatwn boykot falan yapamayız, billurumuz yetmez.

Politika çok lanet birşey. Gerçek anlamda nefret edilesi bir olgu. one minute krizinin olduğu dönemde bile en büyük ticari anlaşmalarımız İsrail'leydi, geçen sene rus uçağı düşürüldüğünde biz düşürdük ne var bunda portakalımızı almazsan alma be! seviyesinde yorumlar yaparken şimdi Hollandaya laleleri zamanında osmanlıdan biz gönderdik, şimdi sizden ithal ettiğimiz laleleri geri gönderirsek ne yapacaksınızz ulaaa! seviyesinde bi dış politika yapılıyor. Suriye krizinin Rusya krizinin sebebi dönemin başbakanı ve dışişleri bakanının tuhaf hamleleriydi...

Hollanda ve Almanya'yı protesto etmeye Alman Mercedesle gidiyoruz... Şimdi hollandayı protesto ederiz, 2 3 ay sonra barışırız. O önemli değil. Ama sürekli sözlerimizi yutuyoruz.

Ayrıca her ne sebeple olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti'nin Bakanlarının almanyada hollandada bu tür muameleye maruz kalmasının kabul edilir bir yanı yoktur(Duygusal bakışım). Yarın öbür gün suriyeden pkk sevici bakan vs gelip Türkiyede miting toplantı düzenlemek isteyeceği zaman biz de istemeyiz(Mantığım). Hollandada belçikada pkk mitingleri düzenlenirken benim bakanım nası toplantı düzenleyemez, biz daha 1996'dan beri Fehriye Erdal'ı getiremiyoruz Belçika'dan.

edit: Özetle, dış politika çok farklıdır, seçimlerde oy toplamak için propaganda yapmaya benzemez. Suriye bakanlarıyla bizim bakanlarımız bir mi diyenler olacaktır, haklıdırlar da. Ama başka ülkelerin iç siyasetini gelip bizim ülkemizde malzeme yapmasına müsaade edecek değiliz. Benim bi önerim var, Avrupa birliğini protesto edelim, mülteci anlaşmasını bozalım. ZAten gelen giden para da yok, Suriyelileri gönderelim Almanyaya hollandaya.

Son düzenleme:
C6s7mibWsAEOPNT.jpg:large

twitterda facebookta falan Çevrenizdekilere söyleyin bi de nolur, bu adam Fransa cumhurbaşkanı :(

Sözde bu adam özgürlük partisinin lideri. Dedikleri milletin bilmediği şeyler değil. İslam karşıtlığı ve Türkiye karşıtlığı. Biz neden 1987'den belli (tam üyelik süreci) bu birliğe girmek isteriz bunu anlamış değilim. Uygula dedikleri tüm şeyler ülkeye aykırı ve biz hala daha bu şerefsizlerin peşinden koşmaya devam ediyoruz anlamış değilim. Ve bu birlik çatırdamaya başlamış sonunun yakın olduğu gözüküyor. Sözde vizesiz seyahat edemeyeceğimiz için sınır kapılarından geçişi suriyelilere açacaktık. Onuda referandum ayağına sonraya itelediler. Biz biraz daha koşup kendimizi rezil etmeye devam edelim yoksa uslanmayız.

AÇILIN LANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN TÜRKLER GELİYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO EVET İÇİN EVETTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!! GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN!! OSMANLININ ŞANLI TORUNLARIYIZ BİZ!!

iste_dilden_dile_dolasan_dombra_sarkisi13929752670_h1130221.jpg

hqdefault.jpg

tosun_bey_by_mustbewhat.jpg

Sözde bu adam özgürlük partisinin lideri. Dedikleri milletin bilmediği şeyler değil. İslam karşıtlığı ve Türkiye karşıtlığı. Biz neden 1987'den belli (tam üyelik süreci) bu birliğe girmek isteriz bunu anlamış değilim. Uygula dedikleri tüm şeyler ülkeye aykırı ve biz hala daha bu şerefsizlerin peşinden koşmaya devam ediyoruz anlamış değilim. Ve bu birlik çatırdamaya başlamış sonunun yakın olduğu gözüküyor. Sözde vizesiz seyahat edemeyeceğimiz için sınır kapılarından geçişi suriyelilere açacaktık. Onuda referandum ayağına sonraya itelediler. Biz biraz daha koşup kendimizi rezil etmeye devam edelim yoksa uslanmayız.
onlar bıze surıyeyı ıteledıklerı ıcın degıl salak oldugumuz ıcın surıyeye gırıp turk askerlerımız sehıt oluyor maalesef.

Beyler artik kendinizi paralamayin ve uzmeyin. Bu millete Ataturk'un kurdugu sistem fazla gelmisti zaten, alismadik popoda don durmuyor. Yuzyillarca gudulmeye alismis, kendi kendine ne yapmasi gerektigini bilmeyen illa birilerinin yonlendirmesiyle hareket etmeye calisan bir milletiz.

16 Nisanda verecekleri evet oyuyla birlikte anlasilacak ki 15 temmuzda sokaklara demokrasi icin degil Erdogan ve akp icin cikmislar. Gemi batmaya basladiginda ilk kacacak onlar olacak haberleri yok. Kenan evren bile 100 yasinda gostermelik yargilandi. Bu ulkede kim yaptiginin bedelini oduyor ki garibandan baska. Gerci garibana yapmadiklarinin da bedelini odetiyorlar.

Isin hulasasi, bu is takimi kume dusen topcunun hala parasini almasina, en olmadi takimini hesapsiz birakip gidebilmesine benziyor. Bizler burada ulke gidiyor diye yirtinip dururuz, bu siyasiler coktan zengin oldular yapacaklari dunyaligi yaptilar. Dedigim gibi bu ulkede hic bir guclu yaptiginin bedelini zaten odemiyor odemeyecek, yormayin kendinizi artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...