eğer başkanlık sistemi adam gibi anayasayla yapılsaydı evet derdim, benim için meclis ve milletvekiline harcanan paralar israf. herifler bizim vekilimiz bizim anayasa avukatımız aslında bizim parasıyla siyaset işimize vekil olarak tuttuğumuz avukatlardır. onların halkın önünde el pençe olması gerekirken bizim milletimiz maaşını ödediği vekil olarak atadığı milletvekili görünce karşısında el pençe oluyor. tbmm kapatılmalı yada biçimi değiştirilmedilir. iş adamlarının mütahitlerin ne işi var sağlık bakanlığında eğitim bakanlığında. her yerde uzman profösörü bulunmalıdır. boşuna israf tbmm şuanki haliyle. ama tabi bir şahsın babasının çiftliği olmasına da hayır. adam gibi dünyanın en demoktarik şeklinde kopyalanıp bu milli servetimizi bu abuk sabuk insanların işgal ettiği sıralara, arabalarına, maaşlarına ve devletten harcadığı bütün masraflara hayır. parti olmasın şahıslar olsun, her bakanlıkta 8-10 tane uzman profösör gayet yeterli anasaya kural kanun için. 400-500 millet vekili ne ya sırf el kaldırıp oy kullanacaklar diye fuzuli masraf. keşke tayyip bey şunun şuradsında artık yaşının 62 oldugunun ve şurda sınırlı siyaset hayatı kaldıgını ve adam akıllı tek adamcı değil demoktarik biçimde başkanlık sistemi yaptırsa da, bizde evet deyip şu tek vasfı bıyık bırakmaktan ibaret olan boş beleş tayfanın ülke sermayesini kurutmasına dur diyebilsek
Son düzenleme: