O zaman senegale göre linea premiumson zamlarida dusununce Tr şartlarinda premium oldugunu dusunuyorum
Bu dediğim herhalde sadece Türkiye'de tartışılır
Benim fikrim diğer markalardan(ford, opel, renault)burun farkı ile önde ama premium değil
Bu konuyu biri ile tartışmasam açmazdım sizin de fikirlerinizi merak ettim
Bunu da ekleyeyim Tekno Seyir Premium Araç kavramı
Ford opel renault derken onların D si ile vw nin D sini kıyasladımford opel renaulttan burun farkı ile önde demişsiniz de markanın tamamından bir tek passat mı önde ?
model kıyaslaması yapılabilir ama passat premiumsa arteon ne denilebilir. ikisi de premium.
passatin sunduklarini ve ulkemizde satilan arablarin ortalama kalitelerini dusununce premium.ben manisanin ilcesinde oturuyorum burda passat degil c sinif araba alana imrenerek bakiyoruzO zaman senegale göre linea premium
sen burda şahine bin cennette buna binersin derlerO zaman bu mantığa göre şu alet premium+ mı olacak?
son zamlarla premium+ denilir tabi bu benim dusuncem herkesin fikrine saygi duyarimO zaman bu mantığa göre şu alet premium+ mı olacak?
Yok bu premium nargile pack oluyor premium plus jaguar xeO zaman bu mantığa göre şu alet premium+ mı olacak?
sadece görüşümü yazdim size uygun olmayabilir ama dalga gecmeniz beni üzdü gerçekten forumda yenilere böyle çıkışlar yapılarak onları kaybediyoruz. ben Trde premium denemin sebebi fiyatlar ve satinalma gucu. clionun 100k olduğu bir ülkede kaç kisi yeni araba alabiliyorAston Martin çıktı yaa yokmuydu şöyle ''C'' sınıfı hothach type r olur gti olur
ben bunu yanlış yere yazmışım geyik başlığına yazacaktım onedio test sonucu olaraksadece görüşümü yazdim size uygun olmayabilir ama dalga gecmeniz beni üzdü gerçekten forumda yenilere böyle çıkışlar yapılarak onları kaybediyoruz. ben Trde premium denemin sebebi fiyatlar ve satinalma gucu. clionun 100k olduğu bir ülkede kaç kisi yeni araba alabiliyor