aylık kazancım3700 dolar neyin parasi.. fiestanin fiyatimi
aylık kazancım3700 dolar neyin parasi.. fiestanin fiyatimi
Fiesta duruyor mu aylık kazancı 3700 dölar olan adamaylık kazancım
Duruyor tabi fakirFiesta duruyor mu aylık kazancı 3700 dölar olan adam
Sinan bey hani diyorum şu mübarek bayram gününde öğrenci kardeslerinize bir güzellik gecseniz , saygılar efendim opeyimmi [emoji23]Duruyor tabi fakir
Sinan bey hani diyorum şu mübarek bayram gününde öğrenci kardeslerinize bir güzellik gecseniz , saygılar efendim opeyimmi [emoji23]
Yha hmende inanıorsunz.S.s
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
PremiumPremium diyenlere..A4 ne o zaman ?
abimin kafa gitmis error vermis resmen kiyamam ya3700 dolar neyin parasi.. fiestanin fiyatimi
abimin kafa gitmis error vermis resmen kiyamam ya
Bizim kaptanlar 11 bin aliyor yav sizin ceo kucukmusOkadar parayi bizim ceoya veriyorlar..
Millet de para geziyomuş vay beeBizim kaptanlar 11 bin aliyor yav sizin ceo kucukmus
Bizim kaptanlar 11 bin aliyor yav sizin ceo kucukmus
Premium sadece surus kalitesi yada malzeme kalitesi olarak dusunulmemeli, servis ve satis sonrasi hizmette isin icine koyulmali, ben servise gittigimde cayimi kekimi pastami ucretsiz olarak alip telefonumu sarj ederken laptopumu acip wifi'den internete girebiliyormuyum ? buna da dikkat ederim. .Premium otomobiller de kendi aralarinda ayiriliyor. Bmw, mercedes, audi, volvo gibi markalarin da her urettigi ayni kalitede degil. Dci motorlu guncel kasa c serisi ve cla premium ise diger cogu D segment de premiumdur. Onceki kasa A serisi, premium ise cogu c segment de premiumdur. E, 5, XF, S90 gibi segmentlere cikilmadigi surece normal markalarla premium markalarin modelleri arasinda cok buyuk farklar oldugunu dusunmuyorum. Salt otomobil bazinda, otomobil kalitesi olarak degerlendirildiginde premium olma mevzusunu markaya degil, modele gore degerlendirmek daha mantikli.
araba olarak bakalım, Passat dediğimiz araba 2008 model Leon un yürür aksamını kullanıyor ve bu arabaya Premium diyorlar!gittigim serviste vendor machine'den bozuk parayla cay aliyorsam o marka premium falan degildir avrupa icin konusuyorum, aradigim yetkili servis ingilizce bilmiyorsa o servisin markasi premium degildir (avrupada dogu avrupaya bile gitseniz bmw servisi ingilizce bilir ve konusur, bence bu bir premium etken)
Iste zaten o sebeple salt otomobil kalitesi olarak degerlendirdigimizde diye cumlemin icinde belirttim. Satis sonrasi hizmet de premium olmak icin cok onemli ama Turkiye'de satis sonrasi hizmet konusunda premium markalar da sinifta kalir. Hatta normal markalar, satis sonrasi hizmette premium markalara gore daha iyi bence Turkiye'de. Bazilari c segment modelleri premium bile gormuyor. Mercedes A serisi ile servise giden musteriyle E serisiyle giden musteriye bile farkli davrandiklari oluyor.Premium sadece surus kalitesi yada malzeme kalitesi olarak dusunulmemeli, servis ve satis sonrasi hizmette isin icine koyulmali, ben servise gittigimde cayimi kekimi pastami ucretsiz olarak alip telefonumu sarj ederken laptopumu acip wifi'den internete girebiliyormuyum ? buna da dikkat ederim. .
Turkiyedeki satis sonrasi hizmet cok kotu, ben daha servisteki hizmetten memnun olan pek duymadim.. Polonya icin sunu soyleyebilirim, ford'a mustang ile gittik, bmw'ye ise 1 serisiyle.. Fordun polonyada 2018 icinde agustosa kadar sadece 3 tane satilmis aracindan birini servise goturduk, cayimizi paramizla aldik, ford ka ile tecrube ettigim herseyin aynisini yasadik, sira bekledik v.s. sonucta istedigimiz kadar mustang premium diyebiliriz ama muamele premium degil bmw'nin 3 farkli nesil 1 serisi kullandim, 7 serilerine nasil hizmet ediyorlarsa ayni hizmeti goruyorum. kahvem cayim kekim onume geliyor, evden arac alip eve birakma, ikame arac, servisten aracin tertemiz gelmesi, radyo v.s. hicbir ayarin oynanmamis olmasi.. say say bitmez...Iste zaten o sebeple salt otomobil kalitesi olarak degerlendirdigimizde diye cumlemin icinde belirttim. Satis sonrasi hizmet de premium olmak icin cok onemli ama Turkiye'de satis sonrasi hizmet konusunda premium markalar da sinifta kalir. Hatta normal markalar, satis sonrasi hizmette premium markalara gore daha iyi bence Turkiye'de. Bazilari c segment modelleri premium bile gormuyor. Mercedes A serisi ile servise giden musteriyle E serisiyle giden musteriye bile farkli davrandiklari oluyor.