Passat Premium mu ?

Passat Premium mu?

  • Evet premium

    Kullanılan: 10 9.8%
  • Hayır premium değil

    Kullanılan: 92 90.2%

  • Kullanılan toplam oy
    102
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mcanerg

Panpa
14 Eyl 2016
1,710
3,402
3,720
Marka
BMW
Bunun satis sonrasi hizmetle alakasi yok ki :) Neticede o araci alan insan servisinin yasadigi yerde olmadigini bilerek aliyor. Turkiye’de bu konuda maalesef erisim sikintisi var, premium markalarin da 81 ilde servis acma gibi bir durumu yok. Delphin otellerinin sahibi var Tolga Comertoglu. Aventador ve Bentley’i vardi servis icin Antalya’dan cekiciye yukleyip İstanbul’a gonderiyordu araci.
o fetöden hapse girdi diye biliyorum
 

mustafa.e

Panpa
Beta Programı
8 Eyl 2016
2,884
8,361
4,570
25
İstanbul
Marka
Volkswagen
Screenshot_2018-07-21-20-07-35.png

Daha demin premiumdum nerelere geldim aman aman
 
  • Beğeni
Tepkiler: Porsche

yunuscelik29

Yunus Çelik
Profesör
8 Eyl 2016
1,376
987
1,970
25
İstanbul
Marka
Volkswagen
bir arabanın tutup tutmaması onu Premium yapmaz ki
bana Passat'ın rakiplerinden elle tutulur bir farkını gösterir misiniz? İnsignia dediğimiz araba Passat'tan çok daha iyi bir araba.
işte burada Volkswagen firmasının oynadığı bir oyun var. Tasarım, pazarlama taktiği, reklamlar...
Volkswagen Jetta diye araba yaptı ve iç mekanı tam bir ceset! Tofaş tan hallice kokpiti var berbat ötesi ve insanlar Jetta'yı C segmentinde lider olarak gördü, halbu ki son derece dandik bir araba. Jetta müşteri kitlesine bir seçenek sunuldu, Passat. İç mekanı çok daha kaliteli hissettiriyor, arkası geniş, tasarımı daha oturaklı ve donanımı daha iyi.
- Adamlar bir passat yapmış tank gibi... algısı oluşturuldu halbu ki olması gereken o
Golf dediğimiz araba iç mekanıyla ve genel kalite anlamıyla çok çok üstün bir araç, aynı markanın D segmenti heçbek modeli olsaydı, Golf böyle mi olurdu?
Ben size Ford'un Mondeo için yaptığı süspansiyonu burada anlatırım, ön ve arka takımın alüminyum parçalardan oluştuğunu da anlatırım, ama Mondeo'ya bindiğiniz zaman, Passat'ta bulunan bej döşeme ve büyük ekranı görmeyince banane alüminyum alt takımdan dersiniz.
Bunu her yerde söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim, bizim memlekette otomobil bir kartvizit olarak kullanılıyor, bunun şu arabası var onun bu arabası var demek için araba alıyorlar bi nevi zenginlik göstergesi.
Avrupa'da ki gibi ihtiyacımız olanı alsaydık halen b5 Passat, Golf3, E46 gibi zamanının en iyi arabalarına biniyor olacaktık.
Sürüş dinamikleri,motor,şanzıman,donanım
bunlarda diğerlerinden daha üstün,superb hariç.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım